PR CUAET
-
Я сыну продлевала на 3 месяца , предьявляла то что заявка в обработке, тот лист что приходит после подачи заявки, и фото где номер клиента и UCI номер и они просили подтверждение оплаты за пермит.
-
Спасибо🤝
-
Успіхів!!!
-
Правильно сделали. В этом году везде такие квоты, что их выберут те кто успеет податься в январе. Что будет с этой программой неизвестно, потом захочешь податься, а квоты уже не будет.
-
Nova Scotia
-
Чекаємо 😇
-
Поки що не чули новин від офісу торонто, чи вони повернулися до роботи
-
Розумію що ще рано 🤣 пару місяців точно чекати ще
-
Я вже не можу портал дочекатися але щось поки листопад ніяк не почне отримувати
-
В прошлом году AIP закрылась в середине сентября, провинциальная в октябре. Это на номинацию висят ещё с прошлого года, кто позже подался, а квота - слезы.
-
Це і є аор і це стандартна ситуація. От цієї дати і рахуйте.
-
Я теж думала що затримається Але еліджібіті вирівняло мене по термінах Тому Alex має рацію
-
Так
-
А який тоді відлік у випадку, якщо Аор окремо не надсилали, а відразу прийшло запрошення на біометрію?
-
Ви реально помиляєтесь. Бо берете до уваги тих хто досі не отримав еліджибиті. Але я переконаний що вони не отримали зовсім не по тій причині про яку ви кажете, а тому що черга дурна і рандомна. Натомість щонайменше 5 випадків у чаті коли люди з запізненням здавали біо але еліджибиті отримували разом з тими які одразу з аор здавали біо. Наприклад @liza_rsh також отримала за цією схемою.
-
У нас нет АОР, повторно биометрию не проходили. Номер делу только присвоили. Но нотисы пришли с отметкой что криминальная часть на проверке ( возможно опечатка произошла)
-
Так якщо ви отримали лист на біометрію- там же ваш АОР і є)
-
Дякую, просто декілька днів не заходила сюди....і зараз все перечитати немає змоги...
-
Листопад тільки на розгляді
-
Доброго вечора! Скажіть будь ласка, хтось вже отримав eligibility, хто подавався в грудні 2023 року?? 9 грудня 2023 - подача (батьки) Липень 2024 - запит на сплату біометрію і АОР Жовтень 2024 - сдача біометрії
12 Jan 2024, 17:45
376500/467922
40 minutes ago