PR CUAET
-
Через Wealthsimple можна його взяти?
-
Чи є у когось відео-інструкція як продовжити study permit дітям на основі WP батьків? Діти щойно отримали новий паспорт. Дякую ☺️
-
Який у вас нок і скільки балів?
-
Скажіть, хтось робив переклад через українську компанію Fidem Moris для номінації чи PR?
-
Разброд і шатання… ось що я бачу!))) Я буду рада помилятись і скоріше отримати elegibility. Як і всі ті, хто досі не отримав.
-
Так, GIC в банках
-
Чи є можливість через TFSA куплять щось із CDIC страхуванням?
-
Не думаю
-
Підскажіть будь ласка чи маєте відео-інструкцію як зробити нові study permit дітям? Дякую
-
Тобі хтось вже кинув палку чи що ?))) Ну якщо й так то тебе зрозуміли і залишається побажати всього найкращого
-
Сума правильна(у нас 1545.34), мене зупиняє кількість документів на кожного апліканта 🤯
-
Теж цікаво) дякую
-
1064 бала...це я вже на подачу на ПР отримала запрошення
-
Як що дитині є 17 років воно не підтягнеться
-
😂 так ти ж біжиш за моїм постом, тримайся в купі, або до психіатра - хай розкаже чому тебе так зачепило. Бережи себе, в Канаді ментал хилс дуже вразливий)
-
Приїхали з дружиною і дитиною у Канаду в лютому 2024-го по cuaet. Оновили WP і нові прийшли з поміткою ukraine 2022 без помітки CUAET. Питання в чому - чи варто писати у ircc і просити у них відмітку? Що дає відмітка у перспективі?
-
Вітаю,Альберта,підкажіть будь ласка: з Ворк пермітом працюю 1.5 роки на одному місці і планую брати іпотеку.Якщо зміню місце роботи на нове,будуть проблеми з погодженням кредиту (може якийсь час треба буде) ? Чи вже терпіти далі до моргеджу
-
Видача паспорта. Жива черга: Пн-Чт - 16:00 - 17:00 Це з сайту консульства в Едмонтоні.Підкажіть Пн-ЧТ це тільки два дні в тиждень?
-
В прикріплених повідомленнях
-
Дякую за інформацію, дякуючи вам зловив дату на травень, більше року переніс термін ближче 🤝
12 Jan 2024, 17:45
376528/467922
40 minutes ago