PR CUAET
-
1064 бала...це я вже на подачу на ПР отримала запрошення
-
Як що дитині є 17 років воно не підтягнеться
-
😂 так ти ж біжиш за моїм постом, тримайся в купі, або до психіатра - хай розкаже чому тебе так зачепило. Бережи себе, в Канаді ментал хилс дуже вразливий)
-
Приїхали з дружиною і дитиною у Канаду в лютому 2024-го по cuaet. Оновили WP і нові прийшли з поміткою ukraine 2022 без помітки CUAET. Питання в чому - чи варто писати у ircc і просити у них відмітку? Що дає відмітка у перспективі?
-
Вітаю,Альберта,підкажіть будь ласка: з Ворк пермітом працюю 1.5 роки на одному місці і планую брати іпотеку.Якщо зміню місце роботи на нове,будуть проблеми з погодженням кредиту (може якийсь час треба буде) ? Чи вже терпіти далі до моргеджу
-
Видача паспорта. Жива черга: Пн-Чт - 16:00 - 17:00 Це з сайту консульства в Едмонтоні.Підкажіть Пн-ЧТ це тільки два дні в тиждень?
-
В прикріплених повідомленнях
-
Дякую за інформацію, дякуючи вам зловив дату на травень, більше року переніс термін ближче 🤝
-
@OstapBosak підскажіть будь-ласочка, 1) якщо головний аплікант не працює вже 3 міс (на лікарняному після операції) збирається вийти на роботу через місяць, але подається на ПР зараз, то за скільки місяців треба предоставити paystabs? 2) їм потрібно написати пояснювальний лист на email чи відправити по почті (Canada post)? 3) пояснювальний лист, документ від лікаря та від роботодавця що він чекає після одужання його треба прикріпити до paystabs? Чи до якого документу їх приєднати? Буду дуже вдячна за ваші відповіді. 🙏
-
Вперше в группу зайшла, як подивитися можете підказати? Дякую
-
Нарешті і я пишу в цій гілці🎉 Федеральний етап зайняв у нас 1 рік і 10 днів. Подалися на PR через NL PNP Skilled Worker (non EE). Сім'я 2 дорослих і 2 дітей. 28.12.2023 подача на федеральний рівень 25.03.2024 AOR і запит на біометрію 02.04.2024 здали біометрію 06.05.2024 PAL 24.05.2024 запит на повторний медогляд тільки для мене 20.06.2024 пройшла медогляд 18.07.2024 в кабінеті IRCC зявився запис "Latest update: Review of medical results - July 18, 2024: You passed the medical exam." 23.07.2024 дозапит про державну службу 28.07.2024 відправили документи, на які був дозапит 31.08.2024 Background complete 05.11.2024 Final Decision 19.11.2024 Портал 1 26.11.2024 Портал 2 07.01.2025 eCoPR
-
Дякую за пояснення для новеньких)
-
Яке місто? В торонто при мені жіночка запізнилася на свій час - їй сказали чекати, поки всіх по слотах не приймуть. Аж потім візьмуть її, якщо час залишиться
-
Натискаєте на надпис « прикріплені повідомлення» стільки разів , поки до інструкції не дійдете. Тільки в анкеті вже ставити що будете платити за WP
-
я сьогодні отримувала, так що це пн, вт, ср, чт
-
Тримайся теж, нехай не зачіпає )
-
З понеділка по четвер, 4 дні
-
Я зайшла вчора в понеділок о 17 01 по Торонто, було 50 слотів на липень... я зловила на 9 ранку на 1 липня...
-
Вы не угадаете. Вашу заявку могут рассматривать месяц, а могут и год. Как повезёт, конкретных сроков нет.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, у вас вийшло зробити новий WP?
12 Jan 2024, 17:45
376540/427496
about a minute ago