PR CUAET
-
З понеділка по четвер, 4 дні
-
Я зайшла вчора в понеділок о 17 01 по Торонто, було 50 слотів на липень... я зловила на 9 ранку на 1 липня...
-
Вы не угадаете. Вашу заявку могут рассматривать месяц, а могут и год. Как повезёт, конкретных сроков нет.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, у вас вийшло зробити новий WP?
-
В нас також мій паспорт прийшов, в сина ні🙁
-
..мені сказав мій консультант що саме study permit.Він же зараз має studi і навчається в Канадській школі.Visitor не дає такого права.
-
Дякую
-
Син зараз з visitor навчається в 10кл. Ніяких проблем
-
Ні , треба бути в Канаді
-
Ми у школі взяли довідку
-
З візітор можно вчитися в школі, на основі ворк перміта батьків. Деякі знайомі, не міняли, так у дітей і є візітор. Моя донька рік з візітор провчилась, ніхто і не сказав що треба міняти🙈 а от в старшій школі вже можуть бути питання
-
Дякую,підкажіть а Велика черга?всіх встигли прийняти?
-
Доброго вечора, чи подав хтось на продовження ВП , перебуваючи в Україні ( мама місяць тому поїхала додому по сімейних обставиннах) до брехня не зможе приїхати, чо можу її подати на продовження?
-
Може від школи залежить, не знаю. Моїй подрузі сказали тільки стаді (донька другий рік старшої школи), католицька школа
-
Молодці 🥰. І дуже шкода що замість подарунків потрібно дарувати ліки. Хоча б таким людям держава могла б оплачувати. @haven_language_program дякую за вашу допомогу 🙏🏻, нехай вам повернеться сторицею 🙏🏻
-
В мене син у стіршій школі З візітором Не було питань.
-
Благодарю
-
очень прикольно. такой экспресс метод по тому, что там своими ручками нарисовал офицер. вы в офиск cbsa были?
-
172 дол в Торонто та Оттаву завчасно робите Мані ордер на пошті. Тільки в Едмонтоні оплата дебет картою. Взято з чату сама цього не робила
-
Но есть тенденции. Например, прошлый март долго рассматривали Октябрь- ноябрь очень быстро
12 Jan 2024, 17:45
376556/468875
about a minute ago