PR CUAET
-
Не бачив пермітів з датою вїзду, лише дата народження і коли діє
-
Для Торонто треба платити money order на ім'я установи "Consulate General of Ukraine in Toronto", може таке бути, що слова "in Toronto" не влізуть, то робіть без них. Сходіть на пошту чи в свій банк і скажіть, що Вам треба зробити money order
-
Благодарю
-
Спасибо, что поделились! Так а что делать, он не сказал? Как выйти из этого замкнутого круга?
-
t.me/prcuaet/143330/429974
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка: маю ворк перміт до квітня 2026 року, а віза закінчується в грудні 2025 треба продовжити візу, але і ворк перміт певно теж треба продовжувати, якшо після 31 березня вже не можна буде. як правильно податися? Дякую!
-
Перед строкой дата окончания сверху дата въезда, то есть другими словами выдачи. Мы вехали в Канаду 23 февраля, в аэропорту получили ворк пермит и там стоит дата 23 февраля
-
Мені теж цікавить.
-
ми коротенько написали, бо багато там не напишеш. А решта в листі. про лист не вказували бо вже не було місця
-
В Канаді прецедент має вагу
-
Спочатку продовжуєте вп, потім продовжуєте візу на основі продовженого вп
-
видел десяток пермитов полученных уже повторно в Канаде, дата выдачи, не заезда, если подавали в июле то выдать не могли в феврале, скорее ошибка
-
Чи є можуть скорити ворк перміт ,якщо візи немає ?
-
Уже можна подавати декларацію Self employed?
-
З 24 лютого технічно це можливо зробити
-
Завтра рівно о 12 ночі по Києву будуть по 12 слотів в кожному консульстві.
-
Отримали запрошення
-
Ви вже отримали запрошення податися? Чи тільки реєструєтесь в пулі?
-
У мене подача 10 грудня 2023 року. Ніяких відповідей
-
Едмонтон Чи потрібен з січня слот, щоб забрати готовий паспорт чи просто видають за розкладом?!
12 Jan 2024, 17:45
376626/473733
4 minutes ago