PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка ,а коли отримали щоб мати хоч якусь точку відліку ,дякую
-
Rc-66 form + Rc66sch form; Вложите в Гугл і воно видає перше посилання на Ircc, там і скачуєте.
-
Я подалась 26.11 вже отримала
-
Так, і за 3 роки більше балів не стало. Якщо продовжити цей калькулятор до 5 років то за цей період кандидат втрачає більше за вік ніж отримає за стаж.
-
Хто оформляв новий закордонний паспорт якщо строк дії внутрішнього майже вийшов? І чи треба взагалі показувати внутрішній паспорт при подачі документів на новий закордонний паспорт?
-
User Сергей has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Kristina has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
доброго дня всім, я щойно зайшов у цей чат щодо TRV. моїм партнером є oin CUAET Visa, я не в Канаді, і вони планують запросити мене в тур на місяць. *ми все ще чекаємо на AOR, тому що ми нещодавно подали документи минулого жовтня 2024 року. Хтось тут може допомогти, як подати заявку на туристичну візу, ми плануємо подати заявку на WP, коли перебуваємо в Канаді. це теж можливо?
-
Вітаю, ми допомагаємо взяти обидва типи довідок, написали вам в особисті
-
Під час воєнного стану документи вважаються дійсними. Внутрішній паспорт вони питають.
-
User Роман has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/pasport-gromadyanina-ukrayini-vnutrishnij-pasport-ta-id-kartka
-
Дякую
-
User Ольга has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Вік дуже важливий в імміграції Давайте не забувати про логіку: Канада не вийграє багато від пенсіонерів з 30 річним стажем :)
-
Звітно, то в цілому. Але я маю на увазі, що виграш у суді не призводить до ПР автоматично, не має значення з України людина тікала, чи від батька, справу просто повернуть до іншого офіцера