PR CUAET
-
-
Можна, багато дітей навчаються по візітор. Головне, що у батьків є воркперміти. Це теж легальний статус. Вище школи не можна. Просто зі стаді мабуть зручніше, бо якщо виїжджати з Канади, він не анулюється на відміну від візітор рекорд, який при поверненні потрібно отримувати новий.
-
А можно стати в чергу в Оттаву, якщо ми з Калгарі?
-
За Едмонтон кажуть від 4 тижднів. То краще пробувати ловити напевно
-
Десь місяць назад записалася на чергу в Едмонтон і досі нічого
-
Скажите пожалуйста, если у меня потеряна справка с идентификационным номером , чем ее можно заменить при продлении паспорта? Есть оригиналы банковских документов , документы купли продажи, где вписан идентификационный код Или они требуют только справку
-
А ще питання - в мене є записи слоти в Торонто, може бути таке що через це вони не пришлють нічого з черги?
-
Дякую Вам за таку корисну інформацію!
-
Доброго ранку, збираюсь писати листи стосовно нашого кейсу, можете точно сказати які листи треба писати і що туди входить (опис, я розумію обʼєм різний, але що саме писати) знаю про листи від друзів(я так зрозуміла треба також мені це все написати) і листи від роботодавця? Допоможіть будь ласка з цим питанням Я вже наче весь інтернет перерискала, але як такової відповіді не знайшла
-
User Ольга has been kicked from the chat because this user is in spam list