PR CUAET
-
Скажите пожалуйста, если у меня потеряна справка с идентификационным номером , чем ее можно заменить при продлении паспорта? Есть оригиналы банковских документов , документы купли продажи, где вписан идентификационный код Или они требуют только справку
-
А ще питання - в мене є записи слоти в Торонто, може бути таке що через це вони не пришлють нічого з черги?
-
Дякую Вам за таку корисну інформацію!
-
Доброго ранку, збираюсь писати листи стосовно нашого кейсу, можете точно сказати які листи треба писати і що туди входить (опис, я розумію обʼєм різний, але що саме писати) знаю про листи від друзів(я так зрозуміла треба також мені це все написати) і листи від роботодавця? Допоможіть будь ласка з цим питанням Я вже наче весь інтернет перерискала, але як такової відповіді не знайшла
-
User Ольга has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
@yuhfhfhf [7276119188] заблоковано.
-
User Владимир has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Доброго дня, перенаправте мене в іншу групу, будь ласка, якщо помиляюсь. Ситуація наступна - мій лендлорд хоче продати будинок, якому я живу написав мені про це у фейсбук. Я звернулась до банку - вони опрацьовують запит стосовно mortgage. Ще невідомо чи зможемо його отримати. Ми попросили лендлорда офіційно надати листа, що будинок буде продаватися - нам відмовили і сказали, що так в Альберті не працює і вони взагалі могли нас не повідомляти. Питання - які проблеми можуть виникнути у нас без надання власниками документів? Яким чином захищений тенант в Альберті? Допоможіть, будь ласка. Оригінали переписки надам в особисті. Дякую!
-
Вітаю! Чи є в когось офіцер Clement Botchway? Чи виходив він на звʼязок після нового року? Чи теж у відпустці? 😟