PR CUAET
-
User Кристина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Хелп ! Підкажіть, будь ласка, подалась на продовження ВП в березні 2024, прийшла відповідь в грудні 2024. В кабінет . А я зайти не можу , бо змінила банк и партнер по входу не заходить 🥲🥲🥲. По почті фізично ще на прийшов , куди мені дзвонити з цього питання ? Дякую
-
Та черга вже не діє. Вам треба зареєструватися в системі е-консул
-
Вітаю, знаю, що для продовження wp потрібно знаходитись в Канаді, а що стосовно депендента , дитини 11 років і продовження візітор рекор? Дитині теж потрібно бути в Канаді на момент подачі?
-
Усім привіт. Чи у когось був випадок, що в eCoPr не було вписано place of birth? Чи ви зверталися в IRCC, щоб виправили помилку і чи це значима помилка? Дякую ☺️
-
Підкажіть, чи в когось дитина з продовженим паспортом вже їздила в Європу? З відміткою в паспорті я маю на увазі.
-
Так, люди отримують
-
Щодня о півночі за часом України виставляють слоти на один день. Сьогодні будуть слоти на 3 липня. Переведіть часовий пояс на своєму гаджеті на Україну, щоб побачити слот сьогодні
-
У закріплених повідомленнях вся інформація. З 12 листопада запрацювала нова система
-
Я читала что можно создать новый Gskey аккаунт и подтянуть туда Ваши заявки (link your application) Вы же номер заявки на WP знаете, он в письмах фигурирует,