PR CUAET
-
Остап, підкажіть, будь ласка, по нової програмі для родичів(якщо Квебек) чи потрібно окремо подавати на Selection du Quebec? Дякую
-
"Преследует по половому признаку" Этот перл тоже пойдёт в коллекцию 😆
-
Хочу залишитися в маркетингу. По ЕЕ вистачає балів тільки з Джоб офером. Але я не зрозумів, чи підходить в Онтаріо нок 0124?
-
Что за глупости вы написали? Приведите пример хотя бы одного правительства, которое вылавливает людей по всему миру и насильно отправляет их в армию?
-
Я писала только на английском название университета и школы. Там лимитированное количество символов, что даже на английском приходилось сокращать, на украинско вообще не поместилось бы ничего
-
Успіхів! Через кілька місяців сдасте на необхідний рівень і все буде добре!
-
На ПР порталі змін не буде аж до лендингу
-
Так, я ж про це і написала
-
Не обовязково (за бажанням).запити можуть бути звичайно. Але чи будуть сказати тяжко.
-
Женевская которая
-
У мене є один найкращій спеціаліст, який допомогає. Це мій син
-
Дякую, обмежень одразу не було, зробили медогляд до приїзду в Канаду)) не думаю, що ще раз видадуть на 3 роки(((
-
Ещё пожалуйста один вопрос! Вот этот документ является подтверждением о том что я просил о выдаче мне WP????
-
Я готуюсь кожного дня. Записую на мікрофон, читаю. Але чути не можу навчитися. Та і спеціаліста хорошого не можу знайти
-
Якщо потрібний більше детальний аналіз саме під вашу біографію, звертайтеся. Записатися на консультацію можна тут: calendly.com/bosakimmigration/1hour
-
Якщо плануєте в вашій професійї, то хіба ЕЕ. Якщо реалістично можете набрати під 500 балів, то можете це робити в будь якій провінції. Якщо по провінційних програмах, то в Онтаріо хіба зі зміною на робітничі професії, або в інших провінціях (наприклад AB MB NL NS) з практично будь якою роботою
-
В більшості це для тих в кого був меньш ніж на 3 роки. Але зараз люди часто подаються на зняття обмежень (щоб мати формальну причину). І подають з датами на 3 роки вперед. І є випадки коли дають
-
Так заявка одна. Ви заповнюйте, далі все зʼявиться. Там насправді все логічно, але це не відразу зрозуміло😆
-
А в чем тогда разница между ,,visitor,, и ,,worker,,? А то я перед поездкой( билеты уже купил😂😂) прочитал о том что у кого-то есть пометка ,,worker,,!. Уже начал сомневаться о том что я получу по прилёту WP. Но я просил о его выдаче!!!
-
Скачати на компютер і відкривати виключно Adobe Acrobat Reader
12 Jan 2024, 17:45
3767/462065
3 minutes ago