PR CUAET
-
Дивно, я просто вводжу назву програми і Гугл видає багато сайтів, на яких юристи пишуть вимоги і на що звернути увагу в цій програмі, і які листи варто надати. Є загальний лист до офіцера, який пояснює, що Ви просите і на підставі чого. Є листи від різних осіб і організацій. Кожний лист має підтвердити щось у Вашому кейсі. На чому Ви будуєте свій кейс? Які винятки і на підставі чого просите? Пам'ятайте, що кожне твердження треба довести. Я ще даю прецеденти судових справ, де подібні моїм аргументи розглядалися судом позитивно. Бо офіцер не повинен про це знати, а рішення офіцера по цій програмі є дискреційним. Листи від друзів - що саме вони мають показати? Якщо просто, що у Вас є друзі - це одне. У мене друзі пишуть те, на що я звертаю увагу в кейсі. Але пишуть самі, я лише їм кажу напрямок і що для мене важливо в цьому листі. Листи зі школи вчителі самі пишуть саме те, що мені треба. То все залежить від стратегії Вашого кейсу.
-
На початку жовтня подали на паспорт - сьогодні зʼявився статус - доставлено до дип. установи. Торонто.
-
Дякую що поділились 🩷
-
Нічого не виходить . Я створила , але по номеру заявці , номеру UCI, номеру паспорту , прізвищю нічого не знаходить і я не могу до нової додати ( обʼєднати ) стару заявку . А термін спливає в червні ВП старого
-
Вітаю. Друзі, підкажіть, будь ласка,де можно знайти інформацію стосовно строків розгляду документів ? Донька подала доки у травні 2024 р на PR residential,як дізнатись коли приблизно буде відповідь? Дякую
-
Напишіть мені в Приват
-
Вчера были в консульстве в Едмонтоне. С мужа потребовали распечатку с qr кодом, так же показать приложение резерв +. Проверяли по базе битых qr кодов, чтоб исключить что бумажка поддельная. Слышала что были случаи, когда приходили с поправленным в фотошопе вытягом. В итоге документы на новый паспорт приняли.
-
Так,є. Ми заїхали по cuaet,на 3 роки
-
Дуже дякую за відповідь 🙏
-
Дякую. А на момент коли буде відповідь я повинна бути у Канаді?