PR CUAET
-
Супер дякую Я так і думала але трошки була спантеличена запитанням
-
Дуже дякую за відповідь 🙏
-
А у вас є ворк перміт чи стаді перміт?
-
Тут спрашивают за вас, а не мужа. Ответ - нет.
-
Тоді ні, бо якщо відповідсте так, то ви будете подаватись на основі ВП партнера. А вам треба за куает полісі.
-
естесно
-
Дякую. А на момент коли буде відповідь я повинна бути у Канаді?
-
извините за уточнение , не было бегающий строки, из серии "виявленi порушення, звернiться у ТЦК" ? Просто статус на облику и все ?
-
До мого дня спільното, підкажіть будь ласка що необхідно відповісти в даному питанні при продовженні ворк перміту? Для прикладу я тут із чоловіком і в нього також є вору перміт, але заповнюю на себе як мейн аплікант
-
Таке відчуття, що клепають з закритими очима
-
Так, це значима. Вся інформація має бути точна. Треба звертатись до ірсс, щоб виправляли. ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=041&top=12
-
Немає офіційних строків. Ми поки орієнтуємося на дати людей, які тут пишуть. Наприклад, останній АОР+ запит на біометрію прийшов одній людині, яка подалась 13 січня 2024 року. Наступний етап - еліджибіліті - час від часу отримує листопадові подачі (десь до 20 чисел 2023 року)
-
На обліку. Мы предварительно проверили в дие что статус ожидаемый. Адрес и телефон меняли на канадский через банк, это было геморройно, потому что автоматически банк наши доки о проживании в Канаде не принимал. Резерв + удалось поставить авторизоваться в последний момент, буквально перед приемом. Распечатанную бумажку показывали из дии.
-
Вітаю. Друзі, підкажіть, будь ласка,де можно знайти інформацію стосовно строків розгляду документів ? Донька подала доки у травні 2024 р на PR residential,як дізнатись коли приблизно буде відповідь? Дякую
-
Немає строків ніяких для цієї програми. AOR дають по черзі. Зараз видають, хто подавався 13 січня 2024. Вам ще чекати на жаль
-
Ок. Дякую)
-
у гуглі написати GCKey
-
А де саме я можу це знайти ?
-
на сайті ж розписані всі вибірки по балам і критеріям
-
«На момент коли буде відповідь» - так звучало питання, тому я так і відповіла
12 Jan 2024, 17:45
376826/427434