PR CUAET
-
На обліку. Мы предварительно проверили в дие что статус ожидаемый. Адрес и телефон меняли на канадский через банк, это было геморройно, потому что автоматически банк наши доки о проживании в Канаде не принимал. Резерв + удалось поставить авторизоваться в последний момент, буквально перед приемом. Распечатанную бумажку показывали из дии.
-
Вітаю. Друзі, підкажіть, будь ласка,де можно знайти інформацію стосовно строків розгляду документів ? Донька подала доки у травні 2024 р на PR residential,як дізнатись коли приблизно буде відповідь? Дякую
-
Ок. Дякую)
-
А де саме я можу це знайти ?
-
«На момент коли буде відповідь» - так звучало питання, тому я так і відповіла
-
Нет, ничего такого не было, просто статус на обліку, ранее мы резерв + не ставили и данные не обновляли. Сама искала информацию о таком кейсе в чате, но не нашла. У нас получилось со статусом без нарушений. Что дальше будет неизвестно, подозреваю, что начнут в Украину повестки слать.
-
А по яких балах були відібрані востаннє ? Якось реально зрозуміти ?
-
І це автоматично затягнеться І виходить, що і отримання ПР карток теж автоматично буде відтягуватися?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, як обʼєднати кабінети Портал ПР( де подавала заявку) та IrCC, щоб бачити повідомлення
-
На момент коли буде відповідь - потрібно бути в Канаді (це етап порталів) Статус - само собою, зі статусом можна бути за кордоном. Але ж під час уточнення місцезнаходження- потрібно прилетіти в Канаду