PR CUAET
-
Я просто не розумію як можна робити помилки в eCoPr 🤦🏻♀️
-
Або навпаки хороша можливість поповнити свій портфель активами, ціни на які знизилися.
-
t.me/prcuaet/1783/188348
-
Ок. В мене закінчується дія закордонного паспорта,я оформила новий і отримала нову візу на 7 років. PR отриманий по старому паспорту- дісний?
-
У меня тот же офицер, взял на рассмотрение мою заявку 4 ноября и пропал без вести после до запроса документов.
-
Мой работодатель ему писал, все ли хорошо с запрошенной информации два месяца назад, но он не ответил. Получается ждём еще, деваться не куда
-
Дякую за відповідь. В мене запросив документи 30 жовтня, 13 листопада дав номінацію. Але він мені все одно потрібен 😟
-
Хай Бог милує від таких помилок і таких офіцерів.Це жесть.Як мінімум плюс пару місяців на виправлення помилок,можливо це знак що потрібно канадське імʼя брати😅
-
Я перепрошую,що значить на моменту порталу?
-
У вас подача - май 2024 года... до портал 1 (где нужно будет подтвердить, что Вы в Канаде) у Вас есть ещё год с хвостиком большим...
-
Хто знає срок за який треба підтвердити місцезнаходження після отримання запиту? Наприклад,я в Україні,а мені прийшло підтвердження на PR. В які сроки я повинна підтвердити місце знаходження?