PR CUAET
-
А які потрібно документи ?
-
Підкажіть будь ласка чи хтось виїжджав з Канади і повертався с продовженим паспортом?
-
Дякую за відповідь. Просто наскільки я пригадую статус має бути діючий саме на момент подачі заявки. Чи все-таки протягом всього періоду розгляду? Навіть якщо цей розгляд розтягнеться на роки?
-
Ок дякую
-
Продовження в живій черзі. Виготовлення нового паспорта 1 слот =1 паспорт. Потрібен окремий слот.
-
Якщо є ВП, то статус зберігається і за межами Канади. Але вам треба подовжувати ВП, бо з закінченням старого ВП = закінчується статус.
-
Дякую
-
не останній раз залетіли, а перший раз. не плутайте.
-
Це дипломатична пошта? Якого числа подавали? В мене подача 2.10, виготовлено 10.10, поки не доставлено. Думаю-гадаю, чи прибув уже чи знов до березня чекати…
-
можно. изредка офицер офицер отказывает, если в день вынесения решения, вы не в канаде
-
сколько времени прошло от AOR до сегодня?
-
А якщо я подам на продовження WP з Канади і поїду знову, це може бути проблемою при його продовженні?
-
Дякую.
-
Надіюся вона гарно відпочила
-
тільки з території Канади
-
Ірина, доброго дня. А з України людина може на новий паспорт продовжити wp?
-
протягом всього розгляду.
-
Дякую за відповіді
-
не будет
-
А если я укажу на три года это не будет ошибкой? Я первый раз когда подавала полтора года назад то младшему сыну дали почти на год дольше чем мой WP
12 Jan 2024, 17:45
376938/425613
less than a minute ago