PR CUAET
-
Просто я подала заявку і повернулась в Україну, оскільки чоловік мій не може виїхати. Ми вирішили чекати рішення будучи в Україні. І зараз в мене питання, чи має сенс просто їхати заради продовження статусу, якщо я не порушую нічого, оскільки всеодно не в Канаді.
-
Скажіть будь ласка з чого починати евалюацію диплому? Wes,ECA,апостиль..? Щось мене перекидає з сайту на сайт не можу розібратися з чого починати
-
Тато мій
-
Ось знайшов
-
Дуже дякую за відповідь.
-
Ще тут запитаю на всяк випадок. У eCOPR я помітив що іміграційний офіцер, там де його підпис, помилився у даті. Треба 2025/01/06 а офіцер поставив 2024/01/06 (рік). Дата набуття PR у документі правильна. Чи треба на таке мінорне виправлення робити запит по формі IMM1436 й відправляти поштою, чи краще просто написати їм на email ([email protected])? Може хтось стикався з подібним?
-
Посольство України в Канаді то Оттава. Якщо хочете потрапити у консульство у Торонто,обирайте то,де написано тільки Торонто
-
Власне і мене цікавить це питання.
-
Привет! У кого-нибудь было так что прислали письмо, которое нужно приложить к действующему WP на весь срок рассмотрения заявки на продление, но дата текущего WP указана неправильная?) У меня WP до марта 2026, а в письме абсолютно рандомная и не понятная дата июля 2025. WTF?
-
Тобто якщо я із Торонто і мені потрібно зробити закордонний паспорт, то я можу обирати консульство у Торонто або посольство України в Канаді? Вибачайте за дурні запитання, бо в мене вже мозок не працює 😥
-
Любі друзі, дякую всім за підтримку. Я тільки що отримав новий паспорт в Оттаві. Подавався на нього аж 16.04. Довго не було можливості зʼїздити за ним. В мене не питали нічого стосовно обліку чи резерв+. Все було дуже швидко та ввічливо.