PR CUAET
-
кто-то писал,что в условия фото с двух сторон и должна быть дата,подпись и название фотолаборатории
-
На цей момент я можу виділити 3 важливі речі для роботи, для шляху імміграції. 1. Роботодавець має дати Джоб оффер та референс або створити його для вас з вашою допомогою 2. Ви маєте бути саме employee, щоб ви отримували пейстаби з вирахуваними податками 3. Ваша робота неповинна мати НОК який не підходить для провінційної міграції
-
Вони не знають різниці тому зо оці past simple, past continuous придумане саме для іноземців , зоб вивчаючи ми якось розуміли різницю . Ні британці , ні канадці , ні інші англоговорящі країни цього не знають, з ким не спілкувалась . Тому що у них є просто past , present в future ( так як і в нашій мові і просто правила коли який зворот використовувати ) . У мене двоюрідна сестра в Канаді ходить в школу , вони живуть вже 15 років тут , і я дивилась її книжку там дійсно немає таких назв часів як ми привикли.
-
То що самому оферу рік не страшно, але якщо в ньому написано що він дійсний до жовтня 2022, навіть якщо це не відноситься до термінів запропонованої роботи, я б оп можливості просив свіжий, щоб в офіцера не було сумнівів. Незабуваємо про людський фактор, офіцер міг побачити дату жовтень 2022, і подумати що офер на тимчасову роботу ... Я стараюся готувати документи так, щоб не було взагалі можливості зробити крок в ліво чи в право.
-
а де фото робили?
-
И это на одного...