PR CUAET
-
Так, саме це пейстаби
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи можу я подаватися на express entry якщо в мене немає джоб оферу, а є референс леттер (підписувала офер на одну посаду, а потім отримала підвищення без перепідписання оферу і вже відпрацювала рік на новій посаді)?
-
Вітаю!!!
-
Вітаю вас!! Чудові новини що ваш кейс нарешті запроцесили, та ще так ударно! 🥳
-
Ага, тобто все ж таки віримо тому, що на сторінці AIP пишуть ) Мало серце не стало, як побачила +7 місяців ….
-
Да это он и есть, а раз в год вы получаете годовой отчет т4
-
це типу окрема програма
-
AIP не відноситься до PNP
-
А це відноситься до всіх provincial nominees? Ми по AIP подали і на сайті пише 8 місяців (фото) Хоча ці 8 місяців пройшли і поки навіть FD немає… Яким термінам вірити?
-
Я бачу що по куаетівцям дуже мало судових справ, думаю бо нам легше і дешевше просто переподатися. Ось цікаво, чи можливо у разі несправедливої відмови, самим без адвоката обґрунтувати та подати свою справу до суду? Наче fee близько $50. У разі програшу, які можуть бути наслідки? У разі виграшу, створюються преценденти і офіцери обережніше приймають рішення про відмову
-
як кажуть у відео. так написано в інструкції від ірсс
-
А якщо дитина повноліття, дадут перміт на основі батьківського перміту?
-
Дякую.
-
просто у вас можуть довше перевіряти ваш бекграунд... тому може бути довше
-
n.3
-
1:07 дня, десь за 5 хвилин до закриття.
-
Здравствуйте.Подскажите кто занимался, сколько будет примерно стоить заверить у нотариуса 4 документа (2 паспорта,ворк пермит и заявление)?Калгари, Эдмонтон
-
И я
-
для ірсс діти до 22 років (не включно)
-
Доброго дня всім. Намагаюсь створити запит GCMS notes, після цієї сторінки випадає ERROR. В когось було таке? Що порадите?
12 Jan 2024, 17:45
377177/435870
3 minutes ago