PR CUAET
-
Я бачу що по куаетівцям дуже мало судових справ, думаю бо нам легше і дешевше просто переподатися. Ось цікаво, чи можливо у разі несправедливої відмови, самим без адвоката обґрунтувати та подати свою справу до суду? Наче fee близько $50. У разі програшу, які можуть бути наслідки? У разі виграшу, створюються преценденти і офіцери обережніше приймають рішення про відмову
-
Дякую.
-
Просто ще не встигли накопичитись. Дуже мало часу пройшло. Якщо маєте навички роботи з інформацією, відповідний майндсет та наполегливість, то ніщо не заважає вам представляти себе самостійно. Нагадаю, що мексиканка, яку тут якось згадували, котра за 9 років з третьої спроби вигризла PR, у підсумку відмовилася від послуг юристів і зробила все сама. Певен, за цей час вона стала суперекспертом у своїй конкретній справі і могла б з цього питання з'їсти будь-якого адвоката на завтрак. Але це не для всіх, звичайно.
-
А тоді цікаво після суду, скільки, ще чекати у разі повернення справи до іншого офіцера і на рішення з іншим офіцером?
-
Ну я приблизно так само