PR CUAET
-
Дякую ☺️
-
Тобто, через ЕЕ з номінацією мають розглянути за 6 місяців від моменту подачі, а не від AOR?
-
Ось тут актуальна інформація щодо вашого питання: canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/otrimannya-vigotovlenogo-pasporta
-
@Alesya_SPMU
-
Якщо дитина вже не на вашому утриманні (dependant), то вона вважається окремою родиною і від вас не залежить, тоді ні, не дадуть на основі вашого. Хто вважається на вашому утриманні, уточнюйте на офіційному сайті, у двох словах це діти до 22, що не одружені, не у цивільному шлюбі.
-
Кто у нас эксперт в ноутсах мне пришел ответ
-
Насколько я поняла, мы отправляем копии, поэтому достаточно переведенного свидетельства и в электронном формате. (Мы тоже без оригинала свидетельства)
-
На жаль є і відмови уже... Давайте ділитися і поганим досвідом. Якщо хтось не бажає афішувати своє ім'я чи не хоче десятки питань, то пишіть мені чи комусь з адміністрації в приват свою ситуацію і ми розмістимо все анонімно.
-
А потім починається частина друга landing ,час очікування від 4 днів до 4 місяців .
-
1 рік поза Канадою - маю референс і 1 рік в Канаді
-
Для подачі на PR достатньо довідки про несудимість з України витягнутої з дії чи треба на офіційному бланку з посольства робити?
-
зазвичай при АОР перевіряють на наявність всіх документів. Та або повертають, або роблять дозапит.
-
Логічно)) А якщо прислали AOR - це значить, що вони вже перевірили комплексність документів і їм всього вистачило? Чи він приходить автоматично і через кілька місяців можуть повернути заявку за некомплект?
-
При ЕЕ мій друг AOR отримав одразу, Портал 2 через три місяці, але чекає EcOPR ще
-
так, розглянули-то швидко, а от скільки тепер чекати eCOPR - питання
-
в цьому і сенс ЕЕ, що вас роздивляються експрес)
-
Вау! Я і не знала, що AOR приходить одразу. Це ж просто чудова новина! Люблю вас, чатик)
-
Народ, а есть в группе кто-то, кто был приглашен и подался уже по бальной системе и его начали рассматривать? Или может кто слышал о таком?
-
так, бо аор приходить одразу при ЕЕ. А при нон ЕЕ його чекають 4-5 місяці
-
Как долго ждали ноутис?
12 Jan 2024, 17:45
377248/472087
2 minutes ago