PR CUAET
-
Дякую! Підскажіть будь-ласка ще таке. Wes вимагає Degree Certificate - я так розумію, що це атестат. А ще Secondary School Transcript - це додаток до атестату чи потрібно робити саме транскрипт?
-
Merci
-
Oui je suis établi au Québec
-
Merci et bon courage à tous Gloire a l'Ukraine
-
В мене так само, моя босс сказала що вже краще щоб я сама написала цей договір, letter and job offer бо вона не знає як складати це бо ніхто не просив з її стафу, типу вона сказала напиши як треба щоб воно виглядало а я перечитаю та підпишу просто. От я думаю як краще вчинити? вже все скласти наприкінці 12 місяців роботи чи щось прямо зараз треба обов‘язково? Подаватись то я буду не скоро тому пені воно не так важливо прям зараз.
-
В іміграції, це іколи навіть набагато краще, тому що в такому випадку основне підтвердження стажу це employment (інколи ще називають reference) letter. І вже наприклад попарцювавши 2 роки в Канаді, і коли вам підвернулася цікава програма, яка таргетує певний НОК, що в тому листі написав - то по факту і є твоїм досвідом.
-
Кстати у нас тоже по сути идиома
-
За решеткой )
-
Behind the bars )
-
Making a storm in a cup of tea, Out of the blue, Making a mountain out of a molehill, this is not a hill you want to die on, Blow thing out of proportion, a cross to bear, Sophie's choice - идиомы фишка сериалов, просто смотря сериалы не замечаешь идиомы. Недавно был период, когда я изучал идиомы, так сразу начал их замечать сплошь и рядом, в сериалах, в учебниках, в мультимедиа уроках, в книжках - тут вопрос во внимании, на что мы обращаем внимание в окружающем мире.
-
я не знаю,що таке CARI, але те що вони таке говорять без офіц підтвердження інформації уже дивно