PR CUAET
-
Всім доброго дня. Підкажіть будь ласка перекладача для перекладу військового квітка в Оттаві або Гатіно для IRCC.
-
UA family reunification отказ на этапе eligibility.На момент подачи были в Канаде в туристическом статусе. Выехали через 3 месяца потому, что нет медицины и пенсии. причина отказа: нет действующего статуса (например, work permit) на момент вынесения решения по eligibility.
-
підкажіть, будь ласка, який алгоритм пошуку сімейного лікаря в Монреалі? та є люди, хто його дочекався?
-
Привіт, підкажіть будь ласка, як коледжі інтерпретують 11 україньських класів? Якщо є вимога: Math 30-1 minimum 75% Physics 30-1 minimum 75% Чи задовільним тоді буде атестат за 11 класів гімназії з оцінками 9 і вище (за 12-ти бальною шкалою) ?
-
К сожалению, из нашей компании пропущенных 10 кейсов без eligibility от 31.10.23, в этом декабре почему-то взяли в обработку только 2 кейса. Это ужасно несправедливо, я была в таком положении, прекрасно знаю что это такое. И когда, что будет дальше🤷♀ действительно такая программа, что только на чудо надеяться.
-
Добрий день. Чи можна з продовженим у консульстві паспортом виїхати з Канади в Україну?
-
Нажаль ще не має жодної людини хто подавався в лютому та тримав AOR(( Вам я думаю як мінімум 6 місяців ще чекати.
-
Так, підійде. У будь-якому випадку ваш JO це ОВП КУАЕТ, що не дасть вам 50 балів додатково
-
Мені відповіли, я відправив два, і десь на протязі місяця відповіли.