PR CUAET
-
Вони з'явились одразу 0:00 я обрала, а вони вже всі зайняті. Як так? Не розумію.
-
Вже взяли бухгалтерів.
-
Это я уже поняла) Подскажите, пожалуйста, что делать сейчас. Если при подаче на PR я не добавляла справку о не судимости, то я могу сейчас её добавить через Веб-форму или нужно ждать, когда её попросят, когда будет дозапрос документов? И ещё вопрос, если она создана 7 месяцев назад и её отправить сейчас, она подходит или нужна новая? (страну не покидали) Спасибо 🙏🏻
-
❔❔❔ Вітаю! Дуже потрібна порада кваліфікованих фахівців або ж контакти фахівців чи відповідних служб, до яких можна звернутися з таким питанням. Ситуація: - маю дійсний загранпаспорт та канадську візу до наступної весни (2026) - маю ворк-перміт до цієї весни, до квітня (2025) - найближчим часом буду подаватись на новий ворк-перміт з новим паспортом (чекаю на паспорт) Питання: - як довго чекати на новий ворк-перміт? - чи можна офіційно працювати і як оновити SIN (тощо) без нового ворк перміту на руках І головне питання: Мені потрібно виїхати приблизно на тиждень у Європу і потім повернутися назад. Чи впустять мене назад у Канаду? Віза дійсна ще рік. Але виходить, що я або летітиму з ворк пермітом, який буде дійсним лише наступні пару місяців, або ж летітиму без дійсного ворк перміту на руках. Чула дуже різну інформацію про те, що і навіщо перевіряють офіцери при вʼїзді в Канаду. Підкажіть, будь ласка, як краще вчинити? Чи можливо до кого звернутися (до яких служб), щоб уточнити ці нюанси і бути впевненою на 100%, що я зможу повернутися в Канаду. Наперед вдячна за допомогу!
-
Поздравляю! А был ли дозапрос документов, известна причина CSC?
-
❕❕❕ Вітаю! Дуже потрібна порада кваліфікованих фахівців або ж контакти фахівців чи відповідних служб, до яких можна звернутися з таким питанням. Ситуація: - маю дійсний загранпаспорт та канадську візу до наступної весни (2026) - маю ворк-перміт до цієї весни, до квітня (2025) - найближчим часом буду подаватись на новий ворк-перміт з новим паспортом (чекаю на паспорт) Питання: - як довго чекати на новий ворк-перміт? - чи можна офіційно працювати і як оновити SIN (тощо) без нового ворк перміту на руках І головне питання: Мені потрібно виїхати приблизно на тиждень у Європу і потім повернутися назад. Чи впустять мене назад у Канаду? Віза дійсна ще рік. Але виходить, що я або летітиму з ворк пермітом, який буде дійсним лише наступні пару місяців, або ж летітиму без дійсного ворк перміту на руках. Чула дуже різну інформацію про те, що і навіщо перевіряють офіцери при вʼїзді в Канаду. Підкажіть, будь ласка, як краще вчинити? Чи можливо до кого звернутися (до яких служб), щоб уточнити ці нюанси і бути впевненою на 100%, що я зможу повернутися в Канаду. Наперед вдячна за допомогу!
-
Ні. Минулого року
-
Так, бо для ОВП оффер не є настільки критичним як для закритого вп