PR CUAET
-
Щиро дякую всім , хто поділився лайфхаками ! Зловила слоти на дітей в Оттаві на липень. Адмінам також подяка
-
Ні. Я з січня 2024 ловлю. То це теж значить, що їх ніколи не було? Бо і досі не зловила.
-
Подавала заявку на продовження ворк перміту собі і чоловіку (окремими заявами) 10 грудня- подача 24 грудня- підтвердження для чоловіка 7 січня- підтвердження мені Залишилося тільки дочекатися документу на пошту 🙂
-
Така проблема тільки у Канаді, у Європі і близько такого немає
-
Я подавалась 23 января 2024 и звонила им вчера Criminality in progress уже год ( кроме Украины не жила нигде), все остальное как оператор сказал not started. Наверное надо тоже заказать нотис
-
Не зловили ж?
-
Це показуха. Але зловити не могли
-
Чому не було? В 23:58 писало немає слотів. А в 0:00 я їх вже побачила.
-
Слоти 100% були. Тільки бажаючих ще багато.
-
Подавалась 1 июня 24
-
Скоріш за все їх і не було
-
Здравствуйте. Кто-то знает сколько балов нужно для Атлантической программы? Сдала экзамен на 5,4,4,4.
-
Та мабуть в лотерею швидше можно виграти .
-
На Канаду 3 консульства, а на Європейські країни до(багато) тому і черги
-
Ви праві 4 це п'ятниця 😭
-
Це все схвалено. Не може такого бути, що всі про все знають, а на місці не знають, це смішно
-
Там на 5 страниц все
-
Що це за нереальні черги, які на 6 міс вперед. То зрозуміло, що багато охочих. Але у Європі на один той самий час бронюють декілька людей, а тут біда.
-
Підкажіть як замовити нотіс?
-
в день отримання офісом документи про мілітарі, вони оновили трекер, замовила ноутси і побачила comprehensive, консультант казав це 99% через це
12 Jan 2024, 17:45
377357/433028
3 minutes ago