PR CUAET
-
Так то воно так, але скільки українців в Канаді, а скільки в Європі
-
В инвентаре заявка лежит как и всех eligibility not started. Она точно не в приоритете, готовьте план Б, шансы 50 на 50. Кому одобряют сразу - одобряют сразу
-
Ці нотісі тільки для того, щоб себе заспокоїти, але вцілому не скажуть коли буде рішення, правильно?
-
У меня то же самое. Только я им отправлял пруфы того что не служил. Было похоже что они рекорды на автомате просили просто чтоб прикрепить и отправить на компрехенсив....
-
Та там просто місця згорають. Не ведіться на це.
-
Добрий день усім. Скажіть, будь ласка, підправили усю інформацію на 2 Портал 1 грудня і досі тиша. Це нормальний час очікування? Чи можливо потрібно кудись писати і запитувати чи усе в порядку з даними? Дякую.
-
Цікаво, тобто 95% що подались мин року подали не з тими критеріями, що підходять під програму. Але цікаво і інше, більшість адвокатів і консультантів теж майже не отримали результатів, тобто всі вони подавали кейси щоб тільки гроші зняти. Та таке…
-
Підкажіть будь ласка, які вимоги до довідки про несудимість з Молдови? Чи не буде проблемою, якщо в довідці вказаний старий паспорт, по якому я в'їхала до Канади, а подаю документи вже по новому паспорту по якому отримала подовжений ворк пермит.
-
04 грудня подача 2023 Червень аор та біометрія 2024 До сьогодні повна тиша
-
Скільки коштує довідка з Польщі напишіть і мені в особисті
-
А ми місяцями сидимо і ловимо слоти.
-
Обычно через 1-2 месяца после подачи идет апрув если заявка попала в приоритет
-
Це схвалено, роблять помогатори на ін людей. І всі все знають.
-
13-го
-
Якого числа?
-
не нормальний, але зараз всі чекають. Деякі з вересня чекають.
-
Торонто напочатку Листопада
-
А вам не починають писати продавці слотів, як тільки ви щось прокоментуєте? І група у них є і відгуки...
-
Общего 4 достаточно. Муж подавался с такими же баллами, всё ок
-
Так що не треба говорити, що можете зловити, бо то брехня
12 Jan 2024, 17:45
377393/468848
5 minutes ago