PR CUAET
-
Скільки коштує довідка з Польщі напишіть і мені в особисті
-
А ми місяцями сидимо і ловимо слоти.
-
Обычно через 1-2 месяца после подачи идет апрув если заявка попала в приоритет
-
Це схвалено, роблять помогатори на ін людей. І всі все знають.
-
13-го
-
Якого числа?
-
не нормальний, але зараз всі чекають. Деякі з вересня чекають.
-
Торонто напочатку Листопада
-
А вам не починають писати продавці слотів, як тільки ви щось прокоментуєте? І група у них є і відгуки...
-
Общего 4 достаточно. Муж подавался с такими же баллами, всё ок
-
Так що не треба говорити, що можете зловити, бо то брехня
-
Просто как выше написали беклог и так 60000, там есть из кого выбирать, там и в 2022 году есть подавшие. Я подавал сам, в случае отказа даже не буду оспаривать, через год буду подаваться по программе квебека лучше, как раз начну квалифицироваться
-
Коли стали в чергу і в яке консульство?
-
І ще питання, якщо в довідці вказаний термін дії три місяці, який вже закінчився на даний момент, чи приймуть таку довідку до справи, якщо на момент видачі довідки я вже перебувала в Канаді і нікуди не виїзджала.
-
Стою в черзі ще з осені. Тепер в грудні зареєструвалися знову.
-
Стоїмо в черзі вже 2 місяці і глухо
-
З 12 листопада всі кому потрібні були слоти їх отримали. Змінилася система. Я зараз без проблем можу зловити слот в будь який день в будь яке консульство Канади, але вже на липень... Ставайте в чергу очікування і отримуйте слоти, якщо у вас не виходить піймати!
-
Update: 4.11.2023 - Подача 21.11 - АОР, запит на біометрію 05.07.2024 - Еліджибілиті 08.01.2025 - FINAL DECISION (у кабінеті) У аплікації одна жінка 79 років, Онтаріо
-
Те саме хотіла написати
-
Цікаво, я нікого не знаю, хто подавався по цій програмі в 22- і до літа 23 і не отримали рішення. Можливо вони є, але їх ну дуже мало. Я про українців
12 Jan 2024, 17:45
377402/433137
3 minutes ago