PR CUAET
-
За решеткой )
-
Behind the bars )
-
Making a storm in a cup of tea, Out of the blue, Making a mountain out of a molehill, this is not a hill you want to die on, Blow thing out of proportion, a cross to bear, Sophie's choice - идиомы фишка сериалов, просто смотря сериалы не замечаешь идиомы. Недавно был период, когда я изучал идиомы, так сразу начал их замечать сплошь и рядом, в сериалах, в учебниках, в мультимедиа уроках, в книжках - тут вопрос во внимании, на что мы обращаем внимание в окружающем мире.
-
я не знаю,що таке CARI, але те що вони таке говорять без офіц підтвердження інформації уже дивно
-
для українців і родичів було написано відразу
-
можливо
-
Вони є, ми прочто не помічаємо їх :)
-
Я попросив інформацію в CARI, вони сказали мені, що якщо ви приїдете до Канади через cuat, ви матимете право.
-
Расходы 1 взрослый: Application AOS - плата 500$, которые возвращают украинцам. Невозвратные расходы: Подача PNP - 1365 +85 = 1450$. Оценка WES ~ 400$ CELPIP - 300$ Перевод дипломов - 190$ Перевод свидетельства о рождении - 35$ Справки о несудимости (Чехия, Украина) ~ 70+35=105$ Фото - 42$ Итого: 2522$
-
За словами міністра імміграції Канади Шона Фрейзера, право на участь у програмі поширюватиметься на УКРАЇНЦІВ, які: проживають у Канаді з тимчасовим статусом; мають одного або кількох членів сім'ї в Канаді.
-
звідки ви таке взяли?
-
це програма для українців ,якщо у вашої дружини є близькі родичі ( батьки, рідні брати,сестри,діти), то вона зможе. Сумніваюся, що це буде для не українців , але подивимось після жовтня
-
я вообще не помню,где их встречала. В какой-то классике? Вот и не вспомню. Сама люблю романы и детективы
-
Они там больше про требования говорят, за что дают больше бал, а не том что готовить заранее общие заготовки и шаблоны, что прямо запрещено в экзамене и экзаменаторы на этом ловят )
-
Там про требования больше)
-
Як я зрозуміла, ідіоми це як наші фразеологізми.Сумніваюсть,що всі знають їх значення тим більше ,що використувть їх в своєму тексті чи розмові. Ну максимум дитині: що ти пишеш як курка..