PR CUAET
-
Значить орієнтуватись десь на 8-9 міс треба. Зрозуміла, дякую
-
Так , повинні. Але по факту частіше довше це на пару місяців а у когось(рідше) раніше ніж 6😁 Це з того що тут бачу у чаті за останній рік. В нас буде 15 січня якраз 6 міс від подачі на федеральний по ЕЕ....але до сих пір тиша. Останній апдейт медицина зарахована під кінець вересня. FD немає. Дозапросів ще не було.
-
Месяц, если с dhl доставкой
-
vancouverok.com/news/kanada-ostanovila-vydachu-viz-postoyannogo-zhitelya-etim-grazhdanam/
-
Пробую скинути не завантажується, я вам кину в приват, може ви зможете перекинути в групу
-
Шукайте інформацію - які країни Європи приймають продовжені паспорти. Точно не пропустять в Германію та Францію, та інші.
-
Всiм привiт. Подiлюся своїм досвiдом, як я змогла попасти в консульство та подати на паспорти трьом дiтям. Можливо комусь буде в нагодi. Пiсля всiх безуспiшних намагань зловити слот, я таки встала в чергу в кiнцi листопада. Правда пiсля того, як 2,5 години просто весiла на сайтi, щоб висвiтилася кнопка "записатись в чергу". Одразу вказала, що для трьох дiтей до 12 рокiв. Хоча старшiй 15, але опцiї роздiлити окремо не було, то я записала в чергу всiх за один раз. Отже, 25 грудня менi прийшов iмейл, що є вiльний запис на 3 сiчня на одну дитину (це за 10 днiв до дати). Я пiдтвердила, що беру слот та купила квитки в Едмонтон на себе та старшу дочку, бо цiни шаленi, чим ближче до дати. Чекала на пiдвтердження за 7 днiв, воно не прийшло. Так само не прийшло i за три днi. Та сам слот в кабiнетi не висiв серед вiзитiв, а просто в роздiлi "звернiть увагу". Одним словом, нервiв було... отже я ризикнула все ж таки летiти з тим, що маю. В консульствi менi сказали, що слот є! Та вiце-консул прийняв документи на всiх трьох дiтей. Тому, навiть без пiдтвердження за 7 та 3 днi, запис був активний.
-
У меня моя бывшая коллега вчера взяла слоты в Торонто на новые паспорта 2м детям... но, на июнь (или июль 🤔)...