PR CUAET
-
Більшість куаетівців три роки в порядку, зі статусом (скільки б довідок про тривожність не виписав психолог). З боку Канади логічно просто поставити розгляд кейсів "середньої слабкості" на паузу. За цей час частина аплікантів поїде, частина отримає ПР іншими шляхами. Буде видно як розвиватимуться події. А промо-акція для консультантів після перших швидких апрувів була беспрецедентна :)
-
Thanks
-
Гілки немає, люди точно були, бо писали отримували ІтА по healthcare draw. Пошукайте по історіі якщо актуально
-
Я ще чекаю на свій портал:( вже 7 місяць пішов від елиджибл
-
Да, мені теж писали
-
Хто знає коли буде дипломатична пошта в Торонто
-
О, вже почали листопад раздавати🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Можливо хтось знає якщо паспорт виготовлений 12.11 замовила Укрпошту , але по коду пише що паспорт не переданий, в Торонто вже була дипломатична пошта, але паспорта нема. Якщо замовити ще пошту DHL це ще не пізно?
-
весь процесс занял 3 недели ? Я ориентировался на 3-4 месяца раньше У кого есть опыт подскажите - как долго на сегодня занимает процесс продления WP - после подачи ? И были ли случаи когда офицер не видел печати продления паспорта после истечения его срока ? (может есть какие то действия которые нужно предпринять чтоб они точно увидели что паспорт продлен на 5 лет ?)
-
Можливо хтось має досвід і поділиться інформацією? Спіймала слот для 1 дорослого в посольство, чи є шанс разом зі своїми документами подати на 2 дитячі паспорти, але не маючи слотів на них?