PR CUAET
-
Всем привет,может у кого есть видео как заполнить заявку на AOP?или такового не существует все заполняют сами ?
-
Август и сентябрь появился Калгари! Для двоих чел
-
я все ж таки думаю що зараз eCoPR будуть видавати швидше. Бо як той Kumar писав, й на reddit теж таке було, що під кінець року IRCC вичерпує ліміти свої й вже з нового року починає видавати їх. Виглядає як правда, бо з 2го січня дійсно повалило
-
Підкажіть, що значить виставити час по Україні, щоб спіймати слот. Я відкриваю е консул з телефона..в мене стоїть канадський час..но слот по я ловлю по київському часу. Бачила, що пишуть потрібно виставити час по Україні. Піжкажіть, час якось впливає на те що я не бачу слотів Дякую
-
1. Все залежить від офісу розгляду і його завантаженості, терміни різні, в когось 3 місяці - в когось 6 2. Працювати по старому можна, оновити документи (сін, охіп) - оновити на що? Якщо на новий ВП - ні, допоки ви його не будете мати на руках 3. Якщо є активна віза - так, але мати поточний перміт з собою обовʼязково. Важко сказати чи буде перевіряти його офіцер і коли. Іноді перміти перевіряють, іноді ні, залежить від офіцера. Тому радимо мати всі документи на руках, або підтвердження очікуванння нового перміту
-
На ютуб. Англомовних багато. Хоча там все доволі і без відео зрозуміло
-
Добрый вечер, ребята подскажите кто сталкивался, в моей заявке я , муж и сын. Я и сын в Канаде. Муж уехал по делам, ну очень важным. Если что, то пиар нам протянули на год и два месяца и это Атлантика. Я получила портал 1. Они попросили прописать адрес всех членов семьи, кто и где есть. И спросили, когда вернется муж. Я ответила за нас, что мы в Канаде, а муж в Европе, а вернется не знаем когда, после принятия решения. Они дали порта 1 мне и сыну, портал 2 мне и сыну. А мужу прислали письмо , чтоб обращался в посольство за единоразовым въездом. Он обратиться, но его туда не пустят, ведь нет номера или времени за ним закрепленного. Как это правильно делать. По шагам. Спасибо всем, кто хоть что-то знает. Остап сказал, что после того как мне пришлют екопр, мужу отправлять доки в посольство, но на каком основании в посольстве или визовом центре их примут? Что мы должны приложить? Мой пиар? Свидетельство о браке? Или что? Или что он в заявке? Что? Я это забыла спросить. Или после екопр мне что-то пришлют для мужа?