PR CUAET
-
я все ж таки думаю що зараз eCoPR будуть видавати швидше. Бо як той Kumar писав, й на reddit теж таке було, що під кінець року IRCC вичерпує ліміти свої й вже з нового року починає видавати їх. Виглядає як правда, бо з 2го січня дійсно повалило
-
Підкажіть, що значить виставити час по Україні, щоб спіймати слот. Я відкриваю е консул з телефона..в мене стоїть канадський час..но слот по я ловлю по київському часу. Бачила, що пишуть потрібно виставити час по Україні. Піжкажіть, час якось впливає на те що я не бачу слотів Дякую
-
1. Все залежить від офісу розгляду і його завантаженості, терміни різні, в когось 3 місяці - в когось 6 2. Працювати по старому можна, оновити документи (сін, охіп) - оновити на що? Якщо на новий ВП - ні, допоки ви його не будете мати на руках 3. Якщо є активна віза - так, але мати поточний перміт з собою обовʼязково. Важко сказати чи буде перевіряти його офіцер і коли. Іноді перміти перевіряють, іноді ні, залежить від офіцера. Тому радимо мати всі документи на руках, або підтвердження очікуванння нового перміту
-
На ютуб. Англомовних багато. Хоча там все доволі і без відео зрозуміло
-
Добрый вечер, ребята подскажите кто сталкивался, в моей заявке я , муж и сын. Я и сын в Канаде. Муж уехал по делам, ну очень важным. Если что, то пиар нам протянули на год и два месяца и это Атлантика. Я получила портал 1. Они попросили прописать адрес всех членов семьи, кто и где есть. И спросили, когда вернется муж. Я ответила за нас, что мы в Канаде, а муж в Европе, а вернется не знаем когда, после принятия решения. Они дали порта 1 мне и сыну, портал 2 мне и сыну. А мужу прислали письмо , чтоб обращался в посольство за единоразовым въездом. Он обратиться, но его туда не пустят, ведь нет номера или времени за ним закрепленного. Как это правильно делать. По шагам. Спасибо всем, кто хоть что-то знает. Остап сказал, что после того как мне пришлют екопр, мужу отправлять доки в посольство, но на каком основании в посольстве или визовом центре их примут? Что мы должны приложить? Мой пиар? Свидетельство о браке? Или что? Или что он в заявке? Что? Я это забыла спросить. Или после екопр мне что-то пришлют для мужа?
-
Але ж його по Alberta EE. Ті хто по AOS поки в «ждунах» ))
-
Як познайомитися та про що говорити з новою людиною Перші хвилини знайомства важливі для встановлення контакту. Простота, щирість і легкі теми допоможуть створити комфортну атмосферу. Ось як розпочати розмову, підтримати її і залишити гарне враження. --- 📌 1. Як почати розмову Початок повинен бути природним і ненав’язливим. Що сказати: - "Hi, I don’t think we’ve met before. I’m ___." (Привіт, здається, ми раніше не зустрічалися. Я__) - "How do you know [the host/event/this place]?" (Як ви знаєте [господаря/захід/це місце]?) - "This is such a nice event! What brought you here?" (Це такий гарний захід! Що вас сюди привело?) --- 📌 2. Безпечні теми для розмови Ці теми підходять для першого знайомства: 1️⃣ Робота або навчання: - "What do you do for a living?" (Чим ви займаєтеся?) - "Are you studying or working? What’s your field?" (Ви навчаєтесь чи працюєте? У якій сфері?) 2️⃣ Місце або подія: - "Is this your first time here?" (Ви тут уперше?) - "How do you find this place/event?" (Як вам це місце/захід?) 3️⃣ Плани чи інтереси: - "Do you have any fun plans for the weekend?" (У вас є цікаві плани на вихідні?) - "What do you usually like to do in your free time?" (Чим зазвичай займаєтесь у вільний час?) --- 📌 3. Як підтримати розмову Підтримуйте зацікавленість і показуйте щирий інтерес. - "That sounds interesting! How did you get into it?" (Це звучить цікаво! Як ви до цього прийшли?) - "Oh, really? Tell me more about that." (Справді? Розкажіть більше про це.) - "I’ve always wanted to try that! What’s your experience like?" (Я завжди хотів спробувати це! Як вам такий досвід?) --- 📌 4. Як завершити розмову на позитиві Коли потрібно закінчити розмову, зробіть це ввічливо й відкрито для подальшого спілкування. Що сказати: - "It was really nice meeting you! I hope we’ll get to chat again soon." (Було дуже приємно з вами познайомитися! Сподіваюся, ми ще поспілкуємося.) - "I need to step away for a moment, but I’d love to continue this conversation later." (Мені потрібно відійти на хвилинку, але я хотів би продовжити цю розмову пізніше.) --- 📖 Додаткові поради: 1️⃣ Будь відкритим і щирим: усмішка та дружелюбність створюють комфорт. 2️⃣ Уникай складних або особистих тем на початку (політика, релігія тощо). 3️⃣ Пам’ятай, що прості запитання працюють найкраще для встановлення зв’язку. Чим природніше ти поводишся, тим легше тобі буде створити гарне враження!