PR CUAET
-
Тема вебінару: Особливості найму на роботу і звільнення в Канаді 🔹 📅 Дата: 23 січня 🕖 Час: 19:00 🌐 Формат: Онлайн 🎓 Організатор: CUIAS Immigrant Services (Канадсько-Українська Іміграційна Служба) 🔍 Що ви дізнаєтесь на вебінарі: - Як правильно обговорювати умови контракту. - Особливості випробувальних термінів та як захистити свої права. - Види звільнень та компенсацій: що потрібно знати про бенефіти при різних сценаріях. - Як уникнути зловживань з боку працедавців. Спікер: Алла Галич – Професіонал з управління персоналом (HR), Кар’єрний Коуч з понад 15-річним досвідом. Алла працювала у сферах охорони здоров’я, освіти, ІТ та виробництва, займаючись рекрутингом, розвитком персоналу, управлінням, компенсаціями та коучингом кар’єрного росту. Вона допомагає професіоналам різних рівнів створювати сильний професійний бренд, впевнено проходити кожен етап пошуку роботи, а також грамотно підготувати резюме та підвищити навички проходження співбесіди. 📩 Реєстрація: forms.gle/5KrxcrPgeruCMBrV8
-
А чому ні ? Затвердженого бланку не існує. Довільна форма , головне щоб там була вся інформація яка потрібна. Яка саме інформація там має бути , вказано в check list до програми
-
Добрий день. Можливо в когось є досвід отримання довідки про несудимість з Молдови? Я отримала документ з назвою CERTIFICAT DE CAZIER DETALITAT, а на сайті IRCC в вимогах до документів з Молдови вказується інша назва CERTIFICAT DE CAZIER JUDICIAR. У мене питання, в кого є досвід отримання такої довідки з Молдови, підкажіть будь ласка, який саме документ ви подавали на номінацію і чи не було відмови з їх боку. Дякую велике.
-
Якою саме? З важливого, перший раз як скачуєте ретельно передивіться всі дані, якщо адреса не канадська, то вкажіть її, бо потім буде дуже важко змінити. Я особисто тільки адресу оновив, бо номер український зберігся, а імейл я не міняв. Адресу вводив англійською
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка скільки треба часу і скільки коштує довідка про несудимість з Молдови, якщо замовити у вас. Я отримала документ з назвою CERTIFICAT DE CAZIER DETALITAT, а на сайті IRCC в вимогах до документів з Молдови вказується інша назва CERTIFICAT DE CAZIER JUDICIAR. Дякую велике.
-
Дуже дякую за відповідь!
-
Питання до консультантів: якщо ми з чоловіком проживаємо в Новій Шотландії і працюємо віддалено на компанію яка зареєстрована в Квебеці, по якій програмі нам потрібно подаватися - по ЕЕ чи по Квебекській QEC?
-
Добрый вечер, всем, а у меня вопрос по JAL, когда только подавались на него зарплата была меньше, сейчас выросла. Нормально подаваться со старой зарплатой? В JAL указана на начало работы
-
Шановні, імміграційні консультанти, порадьте будь ласка що робити? Ми подали на візу моєму татові по КУАЕТ ще 30 березня в 2022 році. Але досі ніякої відповіді не отримали. Зверталися і до члена парламенту про допомогу, вони сказали що заявка застрягла в секʼюріті департменті і вони ніяк не можуть повпливати на це. Просто кожні 60 днів звʼязуються з IRCC, але руху ніякого не відбувається. Також писала на пошту міністра з імміграції, але також ніякої інформації не отримала окрім того що вони роблять все можливе. Наскільки я зрозуміла, то проблема в його військовій службі, він служив на території Росії, в прикордонних військах. Як нам отримати все ж таки візу для нього. Чи є сенс просто подати нову заявку, чи вона так само застрягне? Порадьте будь ласка що можна вдіяти в такій ситуації. Хотілося б звичайно отримати по CUAET, бо тоді він буде мати можливість отримати ворк перміт і медичну картку. Якщо ні, то вже хоч якусь візу для нього. Дякую
-
Дуже дякую!
-
Піднімав якось теж це питання , теж хвилювало Розумів що в моєму випадку це мене не стосується , але цікаво була думка професіонала t.me/prcuaet/235356/417545
-
Так. Нормально. Ще в пруфах доходів можна надати Т4+ пайстаби за пів року + виписку з банку про рух коштів