PR CUAET
-
Так. Віце-консул сказав, що це краще з точки зору того, щоб потім було менше питань у ТЦК до мене (у мене був статус на обліку ще до оновленная, коли витягав з дії довідку).
-
@OstapBosak виправ якщо щось десь не так Дяка Щодо віку - 45+ вам просто дають 0 points
-
Думаю не зашкодить в листі вказати для зрозумілості обидва паспорти, але варто вантажити новий паспорт як основний
-
Дякую, значить наш варіант #2. Залишилось набрати достатньо балів. А в ЕЕ є обмеження за віком, чи просто після 45 років бали не нараховують?
-
Это не home based Home based , это когда вы открыли компанию и зарегистрировали её на домашний адрес. Посадили у себя дома человека работать , бухгалтер к примеру. Вот этому бухгалтеру не светит aos
-
🤷♂️. Может в каких-то документах о владении /статусе здания
-
Виключіть автоматичний часовий пояс та введіть самостійно який вам потрібно
-
Если residential, то наверное тоже не пройдет
-
♦️♦️♦️🔺 🔺♦️🔺🔺 ♦️🔺🔺🔺 Анонс фільму: 🎥 "Last Ride Home" 📅 18 січня 📍 Spatz Theatre, Citadel High School, 1855 Trollope Street, Галіфакс, Нова Шотландія Запрошуємо вас на благодійний вечір та спеціальний показ документального фільму "Last Ride Home", першої повнометражної стрічки режисера Джошуа Сандерса. Після перегляду фільму відбудеться сесія запитань і відповідей з режисером Джошуа Сандерсом та деякими учасниками стрічки. Це чудова можливість долучитися до розмови та дізнатися більше про історії, що стоять за кадрами. Усі кошти від продажу квитків будуть передані організації "Діти Героїв" для підтримки їхньої важливої діяльності. 🕒 Розклад вечора: 18:15 – Відкриття дверей 19:15 – Початок показу фільму 20:30 – Сесія запитань і відповідей Не пропустіть цю зворушливу та надихаючу подію, яка дозволяє побачити людське обличчя війни. Разом ми можемо привернути увагу до важливих тем і допомогти тим, хто цього потребує. 📌 Забронюйте дату та поділіться інформацією з друзями й близькими. ⚠️ Увага! Фільм містить сцени війни, насильства та страждань, які можуть бути емоційно важкими для деяких глядачів. tproatlantic.ticketpro.ca/en/pages/1636268759
-
В Канаді зараз 08 січня, а в Україні вже 09 січня. Слоти з'являються рівно о півночі по часовому поясу України
-
Підкажіть,мудрі люди. Я в Nova Scotia Для того,щоб продовжити пастор треба їхати в посольство в Оттаву? Чи є ще якісь варіанти? Треба і паспорти продовжити і нові перміти замовити мені і дитині. Але спочатку треба продовжити паспорт (бо зробити новий не встигну до кінця діючого перміту).
-
Я теж так вважаю.