PR CUAET
-
Там про требования больше)
-
Як я зрозуміла, ідіоми це як наші фразеологізми.Сумніваюсть,що всі знають їх значення тим більше ,що використувть їх в своєму тексті чи розмові. Ну максимум дитині: що ти пишеш як курка..
-
На экзаменя в форме подтверждения одна из фраз о том что вы не заучивали заранее подобных вещей типа этого ) а ещё о том , что не будете делиться информацией с теста в любой форме, в т.ч. и устной .
-
багато читають фіни..сама читаюча нація. У них є навіть біліоавтобус,який їздить по мікрорайонах і можна здати чи отримати книгу. У моєї знайомої канадійки дуже багато книжок, але вона в минулому вчитель
-
насправді тепер діти не читають і список на літо. Може одиниці. Ми читали ,бо у нас не було гаджетів і мульт "Бджілка Майя '1 раз в день. В село на канікули поїдеш, скибку хліба в торбинку, книжку в руку і на пасовище коров пасти. Мій тіннйджер книжки хіба що в школі читає по програмі,хоча з дитинства вчила книжки читати
-
З А2 до С1 десь 8-9 місяців, потім ще 2-3 місяці, щоб CELPIP до 9-10 докачати. З А2-В1 можно просто пару місяців чисто на CELPIP і буде 5-7.
-
Місяц, два, півроку) depends on a situation, starting point and target goals)
-
Може з кулемета не треба, але щоб не шукати де ж та ей чи зі
-
Ага, чув як деякі печатають на тесті - як з кулемета)
-
Вчитися друкувати текст на компʼютері швидко англійською - ще один лайфхак
-
В 2-3 години в день протягом якого часу? Місяць, два, півроку?
-
До речі можна підготувати тему «розкажи про свого друга» і «розкажи про свою відпустку», на говорінні чи 2 чи 3 завдання таке може бути
-
Лайфхаков полно, есть набор требований у экзамена, под них заучивается набор из 400 слов и 200 фразовых глаголов, учится список приёмов для использования в Письме и Разговоре - правило сложных предложений там их 7, структура самого текста их параграфов, заготовки из общих фраз, которые универсальны в любом контексте и прохождение реальных тестов с официального сайта. Ну и практика всего этого, 2-3 часа в день и будет результат. Опять же это для высоких балов, для среднего уровня для провинциальных програм где нужно 5-7, можно сдать без всех этих лайфхаков, там изысканности не требуется. Я выше давал ссылку на преподавателя по CELPIP, он как раз это все и рассказывает.
-
Он воно як. Хочу уточнити У вашому випадку хоч був і не контракт, але всеодно договір, який показував ваші обов'язки та права. Просто мені чомусь в'їлося це слово "контракт" і теперт я називаю так кожен документ між працедавців і працівником😅. Хоча звичайно є купа різних договорів.
-
Можете допомогти будь ласка?) Я працювала в торонто офіціанткою 2 місяці минулим літом, мені платили direct deposit to my bank account. Вже без таксів. Я нещодавно десь почула що треба було подавати якусь декларацію на податки і що це обов‘язково робити всім. Але я не робила цього. З жовтня живу в Едмонтоні. Що мені робити?
-
Ну лайфхаков как сдать CELPIP особо и нет, для секций чтение и письмо лучшее что я находила - это набивать руку на их же и заданиях (покупала на оф сайте). А к письму и разговору очень крутые уроки подготовки у Asiya Miart (она готовит к ielts но разница не велика)
-
Чекаю подробиць процедури, вони будуть оголошені в жовтні
-
Дякую буду чекати літали