PR CUAET
-
Hey, I think you’d like how simple everyday banking can be with Simplii Financial™. Use my link and you can earn when you open and use an eligible account with Simplii™. Conditions apply. blue.mbsy.co/6QVH2z
-
Я ж казав, що все буде добре. Бажаю і надалі успіхів!
-
любой свободный
-
Вітаю. підкажіть, будь ласка, хто забирав готовий паспорт нещодавно? ще можна без слота, у живій черзі? і може хтось знає скільки може готовий паспорт зберігатися у посольстві?
-
Для веб формы мы выбираем последний пункт? Humanitarian ?
-
Я в Торонто сдавала, да, письмо и паспорт. Спросили имя фамилию, дату рождения, еще какой-то вопрос был то ли откуда приехали то ли где родились, не помню уже точно. Там не трудно и быстро.
-
Подскажите пожалуйста в какой слот?
-
Так. Є сенс.
-
immigratemanitoba.com/immigrate/apply/pr/
-
Є сенс міняти часовий пояс? Без цього не побачу слоти?
-
Предпоследний
-
І отримаєте по старому!
-
Подскажите, пожалуйста, как лучше, если мы с мужем в гражданском браке, заполнить заявку на продление ворк пермита вместе или отдельно создать аккаунты и податься?
-
100%. Просто ми ж не знаємо скільки в них всього людей зараз в черзі на e-corp назбиралось по кожному офісу. Спробую навангувати, що мій буде в районі 14го січня.
-
Дякую)
-
Сайт до сих пор лежит?
-
😄🥹😃☹️🙃😀😍 За які порушення можна втратити чи не отримати PR. Дата та час: 12 січня 6:00 PM EDMONTON 8:00 PM TORONTO На вебінарі ви дізнаєтесь: - За які порушення імміграційного законодавства можна втратити право на PR. - Основні правила, яких необхідно дотримуватися під час перебування у статусі тимчасового чи постійного резидента. - Ефективні способи вирішення конфліктних ситуацій з імміграційними органами. Спікер: Остап Босак Міграційний консультант: #R707276 Email: info@bosakimmigration.ca Кому буде корисно: -Тим, хто уже отримав омріяний PR. -Тим, хто планує подаватися на PR або вже перебуває у процесі подачі документів. -Всім, хто хоче краще розуміти правила та нюанси імміграційного законодавства Канади. Посилання на вебінар буде надіслане після реєстрації: forms.gle/2pcK3KX62LeNxMtc8
-
За 2 місяці, не раніше
-
Спасибо
-
Працює
12 Jan 2024, 17:45
377626/467027
5 minutes ago