PR CUAET
-
Спасибо
-
Працює
-
Доброго вечора , за скільки часу до закінчення паспорту можна його продовжити ? В дитини паспорт до червня і study permit також , слот ловлю вже близько 6 місяців , ніякого результату . Якщо study permit закічиться також в червні як подати на його продовження до 31.03? Якщо паспорт також до червня 😭можливо хтось знає який вихід може бути ?
-
Не продовжують. Поки я сину 5 років не зробила паспорт, нічого не рухалось. Навіть з тим що він вклеєний в мій паспорт до 28року. Стояло глухо. Зараз додала паспорт. Прийшов запит на оплату за заявку і за сам візитор. Чекаємо далі
-
Так, я всі переклади роблю у сертифікованого перекладача, щоб потім не страждати - пройде чи ні 😊
-
Хто знає, чи була вже дип.пошта з паспортами в Оттаві?
-
Добрый вечер. Может кто подсказать? Получил JAL где указано job title - Automotive service technician NOC: 74203 - Automotive and heavy truck and equipment parts installers and servicers (TEER 4). Но смотрю на сайте где указаны NOC что этот job title Automotive service technician обычно идет с NOC 72410 – Automotive service technicians, truck and bus mechanics and mechanical repairers (TEER 2). Может ли работодатель это поменять? Или снова нужно отправлять запрос в гавермент?
-
Там є питання про це, я вказувала і додаю переклад.
-
Анонімний учасник групи
-
Мої вітання. Скажіть будь -ласка, заповнюючи аплікацію на новий ворк перміт в розділі про трудовий стаж за останні 10 років, чи потрібно вказувати періоди коли не працювала?
-
Для дитини , ви зможете будь коли податись на основі пермітів батьків.
-
Все вірно вам написали. З TEER 4 не потрібно буде підтвердження місцевих сертифікатів, ліцензій а TEER 2 не факт
-
Це вибір кожного. Гроші - це лише гроші. А мої нерви - це частина мене 😊
-
Є приклади? Я там вказав і старий і новий
-
74203 – Automotive and heavy truck and equipment parts installers and servicers Automotive and heavy truck and equipment parts installers and servicers install replacement automotive mechanical parts such as mufflers, exhaust pipes, shock absorbers, springs and radiators and perform routine maintenance service such as oil changes, lubrication and tire repairs on automobiles, trucks and heavy equipment. They are employed by automobile and truck service and repair shops, service departments of industrial establishments and construction, mining and logging companies.