PR CUAET
-
За 2 месяца до окончания паспорта не раньше в посольстве ставят печать о продлении паспорта. На основании продления паспорта потом продлеваете документы. Принимают вт и чт с 13 до 14 в порядке живой очереди
-
Ми родина 2є дорослих і дитина подовжуємо ворк перміти ще на 3 роки, у дитини був стаді перміт з моменту приїзду до Канади, зараз що вибирати щоб подовжити дитині 3.5 роки перебування у Канаді ще на 3 роки як і батькам?
-
Спасибо)
-
Тільки не зрозуміло,про що мова йшла в заяві.І так загальна фраза,що причин недостатньо.Не дуже інформативно.Але за надану інформацію дякую.
-
За этот срок сложно успеть сделать. Если делать через посольство, особенно парню, а с ДИИ сейчас вытяг даже без печати. Справке должно быть не больше 6 месяце, правильно?
-
Ми отримали в Україні новий паспорт. Повернулися по старому. Подалися на ворк перміт і стаді перміт, потім на візу для нового паспорта. Отримали ворк перміт і стаді перміт, а от візу нам просто стару перебили в новий паспорт і прислали аркуш, подібний до ворк перміту, але це дозвіл на перебування в Канаді, без виїзду. Чи можна податися на візу, щоб була вклеєна в паспорт? Ворк перміт до 2027року.
-
У мене відкритий Pension plan, роботодавець робить туди внески. Якщо я хочу відкрити RRSP, то room для нього зменшується через Pension plan чи це не пов'язано?
-
Так жива черга в консульстві, але не раніше ніж за 2 місяці до закінчення
-
100% повʼязано, те що ви і роботодавець вносите в робочий RRSP зменшує ваш рум.
-
вы подались не на визу, а на visitor record. подавайтесь на визу правильно и вам ее вклеят
-
Що означає перебили візу? Так не робиться. Подавайте на візу і вам її вклеять в паспорт
-
Не можу далі перейти, тільки трошки інформації в описі, не переходить далі при кліку на стрілочки
-
Вы можете добавить ту справку что у вас есть сейчас и написать к ней loe, что Канаду не покидали и в Украине не были. Я подавалась в конце октября с двумя апрельскими справками о несудимости, на мужа и дочь, они не выезжали из Канады. Прошли.
-
Из другого чата
-
Если вы уже подавали налоговую декларацию, то в вашей Notice of Assessment from CRA за 2023 год должна быть указана точная сумма для RRSP взноса на 2024 год ( точное название RRSP deduction limit). И эта сумма уже уменьшена на сумму вложений от вашего работодателя.
-
Може в вас офер підписували не 1 людина, а колегіум. Я не знаю цього
-
Скільки у Вас грошей, ми не знаємо.
-
Я писала 1000, і дитина на повному забезпеченні батьків
-
1 в більшості випадків, проте залежить від вашого роботодавця
-
А що писати у полі скільки грошей доступно на перебування у Канаді?
12 Jan 2024, 17:45
377734/427496
2 minutes ago