PR CUAET
-
Он воно як. Хочу уточнити У вашому випадку хоч був і не контракт, але всеодно договір, який показував ваші обов'язки та права. Просто мені чомусь в'їлося це слово "контракт" і теперт я називаю так кожен документ між працедавців і працівником😅. Хоча звичайно є купа різних договорів.
-
Можете допомогти будь ласка?) Я працювала в торонто офіціанткою 2 місяці минулим літом, мені платили direct deposit to my bank account. Вже без таксів. Я нещодавно десь почула що треба було подавати якусь декларацію на податки і що це обов‘язково робити всім. Але я не робила цього. З жовтня живу в Едмонтоні. Що мені робити?
-
Ну лайфхаков как сдать CELPIP особо и нет, для секций чтение и письмо лучшее что я находила - это набивать руку на их же и заданиях (покупала на оф сайте). А к письму и разговору очень крутые уроки подготовки у Asiya Miart (она готовит к ielts но разница не велика)
-
Чекаю подробиць процедури, вони будуть оголошені в жовтні
-
Дякую буду чекати літали
-
Буду чекати на подробиці і схрещую кулаки всім удачі слава Україні
-
Дуже дякую
-
Доброго дня. Разом з дружиною приїхав по програмі CUAET. Дружина українка, у мене є посвідка на постійне місце проживання в Україні. У мене є тут родичі, які мають pr і громадянство. По новій програмі для українців, яка буде у жовтні, чи можу я подавати заявку на подальшу іміграцію в Канаду чи можуть тільки громадяни України (тобто у кого є паспорт)?
-
Думал в чате столько полезных сообщений появилось, а нет , просто срач ))