PR CUAET
-
Если вы уже подавали налоговую декларацию, то в вашей Notice of Assessment from CRA за 2023 год должна быть указана точная сумма для RRSP взноса на 2024 год ( точное название RRSP deduction limit). И эта сумма уже уменьшена на сумму вложений от вашего работодателя.
-
Може в вас офер підписували не 1 людина, а колегіум. Я не знаю цього
-
Скільки у Вас грошей, ми не знаємо.
-
1 в більшості випадків, проте залежить від вашого роботодавця
-
Добрий вечір.Підкажіть будь ласка,якщо я працюю 30 місяців в Канаді на одного роботодавця по одному NOk,і на основі цього досвіду буду подаватися на AOS,чи треба мені вказувати його в цій секції? Чи поточну роботу сюди ми не вписуємо?Сюди додавати тільки якщо я наприклад працювала на різних роботодавців або відпрацювала меньше року та хочу додати досвід наприклад з України,щоб мені його зарахували?
-
Бо ви не користувач мережі. Тому бачите лише частину посту Можете прочитати оф сайт, але так загальна інфо здебільшого ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1001&top=29
-
Дякую вам!
-
В вас питають за конкретний JO І ці питання важливі, якщо ви клеймите за JO бали. З ОВП ви їх не маєте права клеймити.
-
Так, там вказана сумма. Але я тільки почала працювати у 2023, і room на 2024 на 500 дол більше, ніж роботодавець поклав на мій пенсійний план у 2024. Тож, виходить я можу покласти лише різницю між room for 2024 з NOA і сумою що спопичилася на пенсійному плані за 2024? Тобто приблизно 500 дол...