PR CUAET
-
Он воно як. Хочу уточнити У вашому випадку хоч був і не контракт, але всеодно договір, який показував ваші обов'язки та права. Просто мені чомусь в'їлося це слово "контракт" і теперт я називаю так кожен документ між працедавців і працівником😅. Хоча звичайно є купа різних договорів.
-
Можете допомогти будь ласка?) Я працювала в торонто офіціанткою 2 місяці минулим літом, мені платили direct deposit to my bank account. Вже без таксів. Я нещодавно десь почула що треба було подавати якусь декларацію на податки і що це обов‘язково робити всім. Але я не робила цього. З жовтня живу в Едмонтоні. Що мені робити?
-
Ну лайфхаков как сдать CELPIP особо и нет, для секций чтение и письмо лучшее что я находила - это набивать руку на их же и заданиях (покупала на оф сайте). А к письму и разговору очень крутые уроки подготовки у Asiya Miart (она готовит к ielts но разница не велика)
-
Чекаю подробиць процедури, вони будуть оголошені в жовтні
-
Дякую буду чекати літали
-
В кращих традиціях інтернету :)
-
З того що покищо анонсували, виглядає на те що можна буде спонсорувати саме громадян України. Тому якщо ви не є громадянином, ви можете бути частиною заявки вашої дружини. Але тоді саме вона має мати родича який її зможе спонсорувати.
-
Буду чекати на подробиці і схрещую кулаки всім удачі слава Україні
-
Але у жовтні вже буде точно усе відомо і усі умови програми) тому чекайте)
-
Дуже дякую
-
У вас є віза КУАЕТ. Кожен хто має куает має право подаватись по програмам, де вказано це.
-
Доброго дня. Разом з дружиною приїхав по програмі CUAET. Дружина українка, у мене є посвідка на постійне місце проживання в Україні. У мене є тут родичі, які мають pr і громадянство. По новій програмі для українців, яка буде у жовтні, чи можу я подавати заявку на подальшу іміграцію в Канаду чи можуть тільки громадяни України (тобто у кого є паспорт)?
-
Думал в чате столько полезных сообщений появилось, а нет , просто срач ))
-
дякую за відповіді
-
Ще не було.
-
Це можливо. Але перевіряйте те що в вас в документах з тим що в НОКу. Саме так і буде дивитися офіцер: на документи, які ви надасте і на те що є в НОКу, і буде таким чином визначати чи це той самий НОК чи різні
-
ПО факту може бути любе і різне. Більше того контракту може взагалі не бути як такого (особливо в малих компаніях). Я в одній компанії пройшов шлях від різноробочого до віце-президента, і в мене на жодному етапі не було контракту.
-
Уже відповіли , доки загрузилось 🤦🏻♀️
-
Господи, чого вам вже майже тиждень так припікає?
-
www.facebook.com/groups/fromukrainetocanada2022/permalink/1357517421782207/?mibextid=Nif5oz
12 Jan 2024, 17:45
37774/465905
2 minutes ago