Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t690256121T Offline
    t690256121T Offline
    Leonid Petrov
    wrote on last edited by
    Думал в чате столько полезных сообщений появилось, а нет , просто срач ))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    дякую за відповіді
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Ще не було.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Це можливо. Але перевіряйте те що в вас в документах з тим що в НОКу. Саме так і буде дивитися офіцер: на документи, які ви надасте і на те що є в НОКу, і буде таким чином визначати чи це той самий НОК чи різні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    ПО факту може бути любе і різне. Більше того контракту може взагалі не бути як такого (особливо в малих компаніях). Я в одній компанії пройшов шлях від різноробочого до віце-президента, і в мене на жодному етапі не було контракту.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5706094201T Offline
    t5706094201T Offline
    Mary 🐈‍⬛
    wrote on last edited by
    Уже відповіли , доки загрузилось 🤦🏻‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ㅤ ㅤ
    wrote on last edited by
    Господи, чого вам вже майже тиждень так припікає?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    www.facebook.com/groups/fromukrainetocanada2022/permalink/1357517421782207/?mibextid=Nif5oz
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Так само з тестом на громадянство, я коли готувався давав спідробітникам проходити. Більше ніж 14 з 20ти ніхто не набрав :)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Потрібно завжди пам’ятати, що саме Україна дала Вам і нам шанс бути тим, ким ми є, приїхати до Канади, адаптуватися, знайти роботу і здати тест на 12. А якщо діти не читають, то можливо це провина батьків, а не якоїсь країни?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Знаєте такі типові помилки як наприклад their - they are вони в переважній більшості якраз зустрічаються в нейтівів. Бо для них це автоматизм (не так в дитинстві завчив і все). А для нас це очевидна різниця, бо ми не завчали, і будували це по правилах. Крім того я особисто Англійську останній раз здав (без підготовки на середній бал 11,25/12 А останній раз коли задава Українську (на випускному диктанті), зробив 4 помилки в диктанті, і 4 помилки на титульоному аркуші, і в результаті ледве отримав атестат бо мав 4 бали з 12 з Української мови )))
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Послуги доставки напряму залежать від відстані. А відчтань калгарі Вінніпег це як зі східної до західної точки України. А до торонто ще в півтора рази довше. Тому по дефолту швидкою може бути тільки авіа доставка. І нажаль багато з якості скрвісів в Україні досягається мізерними звралатами в чорною бухгалтерією
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Що не кажіть а в Канаді працюють дуже повільно, і винна в цьому не відстань) Товар з Бест Бай мені йшов 11 днів. Посилка з Молдови мені дійшла за 10.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Ну кожному щось здається... Модна сперечатися до смерті, а можна взяти статистику У мене її немає, але я категорично проти приниження українців
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    В нас в межах Великого Торонто можна інколи і в той самий день отримати доставку. А це по площі більше за середню Українську область.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5443553978T Offline
    t5443553978T Offline
    Serhio
    wrote on last edited by
    Люди різні, як і всюди. Але для більшості також буде важко якщо особливо їх посади не повʼязані з роботою у спілкуванні з людьми. З пальця видудлити якусь інформацію важко на своїй мові , не кажу ще на чужій, та тим паче граматично маєш говорити правильно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Не без цього звичайно. В більшість великих міст Амазон Прайм доставляє на наступний день. Але порівнювати з Україною в плані доставки недоречно, бо відстані раз в 50 більші. Я коли висилаю товар через материк то нормальна доставка 7-8 днів, якщо найдорожчий варіант літаком, то через 1 день до великого міста, але до прерій десь подалі, можна і 2 тижні чекати. Відстань та мала густина населення унеможливлюють швидку доставку (за не всі гроші світу)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Книгарні та бібліотеки процвітають бо є повага до авторського права, а також ціна книг мала в відношенні до зарплати. Ну я якщо чесно то Канада відстає в технологіях та послугах доставки, ще не чула щоб тут можно було б замовити товар з доставкою через день, як наприклад можна обрати і замовити книгу в якабу. Інколи (дуже рідко) я отримаю швидко товар з Амазону. Тому і фізичні книгарні нормально себе почувають)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Так її потрібно буде здати ще раз. Вам має прийти запит на це після подачі зі всіма інструкціями.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Угу, гребти всіх представників країни чи раси під одну гребінку - це пряме визначення расизму :) Тут, я і там, всі люди різні.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags