PR CUAET
-
Дякую, обмежень одразу не було, зробили медогляд до приїзду в Канаду)) не думаю, що ще раз видадуть на 3 роки(((
-
Ещё пожалуйста один вопрос! Вот этот документ является подтверждением о том что я просил о выдаче мне WP????
-
Я готуюсь кожного дня. Записую на мікрофон, читаю. Але чути не можу навчитися. Та і спеціаліста хорошого не можу знайти
-
Якщо потрібний більше детальний аналіз саме під вашу біографію, звертайтеся. Записатися на консультацію можна тут: calendly.com/bosakimmigration/1hour
-
Якщо плануєте в вашій професійї, то хіба ЕЕ. Якщо реалістично можете набрати під 500 балів, то можете це робити в будь якій провінції. Якщо по провінційних програмах, то в Онтаріо хіба зі зміною на робітничі професії, або в інших провінціях (наприклад AB MB NL NS) з практично будь якою роботою
-
В більшості це для тих в кого був меньш ніж на 3 роки. Але зараз люди часто подаються на зняття обмежень (щоб мати формальну причину). І подають з датами на 3 роки вперед. І є випадки коли дають
-
Так заявка одна. Ви заповнюйте, далі все зʼявиться. Там насправді все логічно, але це не відразу зрозуміло😆
-
А в чем тогда разница между ,,visitor,, и ,,worker,,? А то я перед поездкой( билеты уже купил😂😂) прочитал о том что у кого-то есть пометка ,,worker,,!. Уже начал сомневаться о том что я получу по прилёту WP. Но я просил о его выдаче!!!
-
Скачати на компютер і відкривати виключно Adobe Acrobat Reader
-
І я правильно розумію, що якщо подаватимемося лише у кінці року, але до того часу не будемо виїжджати з Канади, то довідку з України вже зараз можна брати?
-
Кожного місяця нема сенсу і тільки гроші витратите. Краще їх на інтенсив підготовку у спеціаліста оплатіть. І чарерз 3-4міс здайте знову. CELPIP хоча і легше за IELTS, але бех бази його важко здати з Вашим рівенем буде
-
Все через GCKey
-
Якщо в чаті вже обговорювався подібний кейс, буду вдячний за редірект на ці повідомлення
-
до 22ох підпадає
-
Вам треба вибрати що у вас fee exempt
-
Воркер
-
Щиро дякую)
-
Так, показуйте оба і просіть на 3 роки по новому
-
Дякую.