PR CUAET
-
Уже відповіли , доки загрузилось 🤦🏻♀️
-
Господи, чого вам вже майже тиждень так припікає?
-
www.facebook.com/groups/fromukrainetocanada2022/permalink/1357517421782207/?mibextid=Nif5oz
-
Так само з тестом на громадянство, я коли готувався давав спідробітникам проходити. Більше ніж 14 з 20ти ніхто не набрав :)
-
Потрібно завжди пам’ятати, що саме Україна дала Вам і нам шанс бути тим, ким ми є, приїхати до Канади, адаптуватися, знайти роботу і здати тест на 12. А якщо діти не читають, то можливо це провина батьків, а не якоїсь країни?
-
Знаєте такі типові помилки як наприклад their - they are вони в переважній більшості якраз зустрічаються в нейтівів. Бо для них це автоматизм (не так в дитинстві завчив і все). А для нас це очевидна різниця, бо ми не завчали, і будували це по правилах. Крім того я особисто Англійську останній раз здав (без підготовки на середній бал 11,25/12 А останній раз коли задава Українську (на випускному диктанті), зробив 4 помилки в диктанті, і 4 помилки на титульоному аркуші, і в результаті ледве отримав атестат бо мав 4 бали з 12 з Української мови )))
-
Послуги доставки напряму залежать від відстані. А відчтань калгарі Вінніпег це як зі східної до західної точки України. А до торонто ще в півтора рази довше. Тому по дефолту швидкою може бути тільки авіа доставка. І нажаль багато з якості скрвісів в Україні досягається мізерними звралатами в чорною бухгалтерією
-
Що не кажіть а в Канаді працюють дуже повільно, і винна в цьому не відстань) Товар з Бест Бай мені йшов 11 днів. Посилка з Молдови мені дійшла за 10.
-
Ну кожному щось здається... Модна сперечатися до смерті, а можна взяти статистику У мене її немає, але я категорично проти приниження українців
-
В нас в межах Великого Торонто можна інколи і в той самий день отримати доставку. А це по площі більше за середню Українську область.
-
Люди різні, як і всюди. Але для більшості також буде важко якщо особливо їх посади не повʼязані з роботою у спілкуванні з людьми. З пальця видудлити якусь інформацію важко на своїй мові , не кажу ще на чужій, та тим паче граматично маєш говорити правильно
-
Не без цього звичайно. В більшість великих міст Амазон Прайм доставляє на наступний день. Але порівнювати з Україною в плані доставки недоречно, бо відстані раз в 50 більші. Я коли висилаю товар через материк то нормальна доставка 7-8 днів, якщо найдорожчий варіант літаком, то через 1 день до великого міста, але до прерій десь подалі, можна і 2 тижні чекати. Відстань та мала густина населення унеможливлюють швидку доставку (за не всі гроші світу)
-
Книгарні та бібліотеки процвітають бо є повага до авторського права, а також ціна книг мала в відношенні до зарплати. Ну я якщо чесно то Канада відстає в технологіях та послугах доставки, ще не чула щоб тут можно було б замовити товар з доставкою через день, як наприклад можна обрати і замовити книгу в якабу. Інколи (дуже рідко) я отримаю швидко товар з Амазону. Тому і фізичні книгарні нормально себе почувають)
-
Так її потрібно буде здати ще раз. Вам має прийти запит на це після подачі зі всіма інструкціями.
-
Угу, гребти всіх представників країни чи раси під одну гребінку - це пряме визначення расизму :) Тут, я і там, всі люди різні.
-
Якщо це 11 класів (10+ років) то вибирайте high-school
-
Дуже перепрошую, але я не зовсім зрозумів про що ви. Вро те що я не знаю як працює логіка? Десь так? :)
-
До речі я не читаю художньої масово вже багато років :) Українці теж бувають різні і є дуже грамотні і освічені ерудовані.
-
Это скорее всего в ветку по языку))
-
А тут в мене до речі протилежне значення. Мені здається що якраз в середньому Канадці та навіть Американці читають більше. Як мінімум тут гарно процвітають книгарні, як живі так і електронні.
12 Jan 2024, 17:45
37791/462070
less than a minute ago