PR CUAET
-
та силка що ви прислали вона просто каже що треба для цієї програми, мені треба знати як саме податись? де розпочати аплікацію якщо всі документи готові
-
А при чем здесь расизм? Вы о чем? Лишь грубая статистика, говорящая о том, что основная масса украинцев, ЕСЛИ НИЧЕГО НЕ ПОМЕНЯЮТ, в пролете будет 🤷♀️
-
Немає мінімумів. Були вибірки з мінімальним балом 40
-
вроде же 50 это минимум
-
Ви не уважно почитали )))те що було по посиланню , яке я вам скинув aaip.labour.alberta.ca/
-
Кому треба слот на завтра заходьте ще є В Оттаві
-
нет, я имелла ввиду как податься изначально? до приглашения
-
Оксана не панікуйте і не слухайте всяких умніків , поки іде війна все відкриють і все ви зробите не хвилюйтесь , Міллер головний по Еміграції офіційно виступав і все стосовно цього казав , так що видихайте і ненакручуйте себе
-
Просто в ворді, напишіть ваш досвід за останні 10 років, або починаючи з 18 річного віку, і додайте його в поле additional
-
Лично я многих украинцев знаю которые живут на выплаты для безработных и подрабатывают за кнш тем самым обманывая государство, в то время как индианс трудяься за копейки на разных работах
-
"Многие индусы " по чатам? А по работе, я бы так не сказала... Есть конечно нормальные люди, но большинство лентяи и бездари
-
название Индусы это тоже самое что они б вас называли Укроп
-
Ну там же вам скинули посилання, там є степ 1! От вам по ньому і йти, реєструватись по ссилці в тому кроці ! До пункта D дойдіть ,Там все розписано
-
А кто их обвиняет? Мне кажется у вас какие-то проблемы с этим! И везде вам мерещится дискриминация. Если бы как вы выразились «Канада знает что она делает» было бы так, то лидер либеральной партии не ушел бы в отставку из-за критики. Да и вообще зайдите и почитайте, что канадцы думают и пишут в группах между собой об иммиграции… далее не вижу смысл это обсуждать. Хорошего вечера!
-
Теж майже в той час і також поки тиша
-
User Marina Ba has 1/3 warnings; be careful! Reason: давайте без образ
-
Marina Ba [844935141] попереджений (1 з 3). Причина: давайте без образ
-
/warn давайте без образ
-
Дякую за відповідь.
-
Він не сказав нічого путнього або конкретного, як і роблять всі політики, що буде після 31 березня ніхто не знає, інформації стосовно цього немає. Тому краще зробити все можливе для того, щоб податися до цієї дати, поки полісі діє.
12 Jan 2024, 17:45
377925/474652
a day ago