PR CUAET
-
А кто их обвиняет? Мне кажется у вас какие-то проблемы с этим! И везде вам мерещится дискриминация. Если бы как вы выразились «Канада знает что она делает» было бы так, то лидер либеральной партии не ушел бы в отставку из-за критики. Да и вообще зайдите и почитайте, что канадцы думают и пишут в группах между собой об иммиграции… далее не вижу смысл это обсуждать. Хорошего вечера!
-
Теж майже в той час і також поки тиша
-
Marina Ba [844935141] попереджений (1 з 3). Причина: давайте без образ
-
угу, украинцы (необразованные) и пакистанцев называют индусами, потому что они выглядят одинаково и они соседи. Просто проходит мимо человек а вы его называете индус, а человек с пакистана. Отличное суждение)))) норм вам будет если канадец вам скажет что вы русская?
-
Індуси це в першу чергу послідовники індуїзму, а не образливе прізвисько. А далі вже хто, що собі на вигадує ))) але так , не всі індійці , індуси
-
Якийсь один оберіть , за логікою той що довше
-
Ще раз запитаю, раптом знайду цих людей...🙏 Запитання до тих, хто продовжив Work Permit (WP) з початковим документом TRP (тимчасовий статус резидента, виданий тим, хто заїхав без паспорта за сингл тревел документом). Продовжили? Не продовжили? Протягом періоду перебування в Канаді чи виїжджали ви з неї? Проблема в чому. У мене є цей TRP виданий на 3 роки, на підставі якого я отримала перший Ворк перміт. Але я виїжджала з Канади вже 2 рази. У самому документі зазначено, що виїзд з Канади призведе до його анулювання. - Тобто продовжити його (щоб на його підставі подати на новий ВП) я, по ідеї, не можу, оскільки він має бути вже анульований. - Але, подаючи на нову ВП, я можу отримати відмову, оскільки мій TRP з бази то нікуди не подівся... І що робити зараз - незрозуміло. 🫣 @OstapBosak може ви в курсі?
-
Якщо робили Wes , то це воно і є
-
То є у вас чи немає ?