PR CUAET
-
Якийсь один оберіть , за логікою той що довше
-
Ще раз запитаю, раптом знайду цих людей...🙏 Запитання до тих, хто продовжив Work Permit (WP) з початковим документом TRP (тимчасовий статус резидента, виданий тим, хто заїхав без паспорта за сингл тревел документом). Продовжили? Не продовжили? Протягом періоду перебування в Канаді чи виїжджали ви з неї? Проблема в чому. У мене є цей TRP виданий на 3 роки, на підставі якого я отримала перший Ворк перміт. Але я виїжджала з Канади вже 2 рази. У самому документі зазначено, що виїзд з Канади призведе до його анулювання. - Тобто продовжити його (щоб на його підставі подати на новий ВП) я, по ідеї, не можу, оскільки він має бути вже анульований. - Але, подаючи на нову ВП, я можу отримати відмову, оскільки мій TRP з бази то нікуди не подівся... І що робити зараз - незрозуміло. 🫣 @OstapBosak може ви в курсі?
-
а що відповідати в work permit expire day, якщо в мене їх 2
-
Якщо робили Wes , то це воно і є
-
що саме? чи робила я WES? так
-
То є у вас чи немає ?
-
там вариант yes and no
-
WES і ваш рівень освіти
-
Чувак до кінця війни все будуть робити , тебе не викинуть і не відмовлять тобі в легальному статусі , ти пролетів по спеціальній програмі в звʼязку з війною.
-
що тут отвечать Educational Credential Assessment (ECA) Completed?
-
Не вижу смысл продолжать с вами диалог!
-
Всі відштовхуються від інформації яка є у відкритому доступі, на офіційних ресурсах. Якщо полісі не продовжать, то зробити легальний статус можна буде тільки на загальних підставах, а це не так просто. Також можу додати, що якщо війна закінчиться раніше (дай бог звісно) то полісі можуть завершити в будь який момент не чекаючи кінця березня.
-
Здравствуйте,мы уже больше года но все никак не сделали мед огляд .Какие проблемы могут возникнуть?🥹
-
что тут отвечать My job offer is in a law enforcement occupation and my employer is a member of the Alberta Association of Chiefs of Police (AACP)
-
Я видалив то речення. Різні teer
-
Доброї ночі,wp закінчується літом 25,які дії:подаватися на новий чи продовжувати (яка різниця) чи є відео інструкція,якщо працюю писати,що працюю чи Ukraine 2022?
-
по моєму тіру і ноку можна 4 мінімум))) але в мене 5
-
Там в листі цікава фраза on …2023 .. ircc reviewed. Тобто подача 2023 рік і можливо це перегляд справи
-
Найнижчу
-
випав слот?
12 Jan 2024, 17:45
377948/433085
14 minutes ago