PR CUAET
-
Не вижу смысл продолжать с вами диалог!
-
Всі відштовхуються від інформації яка є у відкритому доступі, на офіційних ресурсах. Якщо полісі не продовжать, то зробити легальний статус можна буде тільки на загальних підставах, а це не так просто. Також можу додати, що якщо війна закінчиться раніше (дай бог звісно) то полісі можуть завершити в будь який момент не чекаючи кінця березня.
-
Здравствуйте,мы уже больше года но все никак не сделали мед огляд .Какие проблемы могут возникнуть?🥹
-
что тут отвечать My job offer is in a law enforcement occupation and my employer is a member of the Alberta Association of Chiefs of Police (AACP)
-
Я видалив то речення. Різні teer
-
Доброї ночі,wp закінчується літом 25,які дії:подаватися на новий чи продовжувати (яка різниця) чи є відео інструкція,якщо працюю писати,що працюю чи Ukraine 2022?
-
по моєму тіру і ноку можна 4 мінімум))) але в мене 5
-
Там в листі цікава фраза on …2023 .. ircc reviewed. Тобто подача 2023 рік і можливо це перегляд справи
-
Найнижчу
-
випав слот?
-
Здравствуйте,подскажите🙏мы продлили детям паспорт ,как нам продлевать визу и что делать дальше ?
-
Теж саме
-
оцінку англійського нкзамена обирати по найменшій чи середню?
-
Якийсь один оберіть , за логікою той що довше
-
да. сразу уточняйте, если ваш wp еще действителен. т.к. они могут текущий wp отменить тоже, тк он 'привязан' к trp.
-
Update Сьогодні пришла PR картка жінки. Все , усі з картками. 😊
-
это не та анкета
-
То есть по идее если он аннулирован то я могу подаваться спокойно на основании нового паспорта?
-
Незнаю що там важкого у мене на роботі темношкірий чувак вже 15 років працює по Ворк перміту і постійно його продовжує , платить податки , в чому складність ?
-
позвоните в ircc и спросите, если trp еще действует. плюс также обратиться в cbsa офис в аэропорту и у них спросить, если trp действует согласно базы
12 Jan 2024, 17:45
377958/425584
4 minutes ago