PR CUAET
-
якщо паспорт прибув до консульства Торонто, чи можна зараз замовити щоб його доставили в Манітобу? Знаю що пів року тому не можна було, але може є якісь зміни? Дякую
-
Програма CUAET вже завершилася. А 31 березня цього року завершується й фінансування сервісів, які нею передбачалися (курси англійської, безоплатне проживання тощо). Тож ще раз: на разі ситуація така, що якщо не продовжити WP до 31 березня, далі це буде зробити дуже складно, аж до танців із бубном. Краще до такого не доводити та не надіятись на авось.
-
Підскажіть будь ласка Отримала листа з новим номером, датою дії WP. Чи можу я податися на ПР вже посилаючись на цього листа чи тільки чекати на оригінал WP?
-
t.me/prcuaet/19036/414414
-
Ну як я напишу що є хлопець то чи після цього потрібні докази що ми разом більш ніж 12 місяців?
-
Ну і добре )
-
Доброго вечора. Чи був у когось позитивний досвід доставки паспортів Укрпоштою?
-
если верно пройти опросник, то ничего крепить не надо я вам уже об это сказала, а вы ходите по кругу. вы начните подавать заявку и все увидите t.me/prcuaet/19036/431841
-
Я не бачу масових позитивних відгуків, тільки якісь проблеми.... Якщо DHL працює, то про нього всі пишуть.
-
Вітаю Підкажіть будь ласка Ви здавали паспорт не особисто і його прийняли для анналювання? Здавали саме у відділенні міграційній служби, вірно? Тому що ДП Документ відповіли мені що це неможливо Дякую
-
Сказали, что война закончится через 100 дней (представитель Трампа) wp поданные до 31 марта будут и дальше рассматривать, даже если война закончится?
-
В листі є приписка: This letter is not valid for travel and is not a permit allowing you to remain in Canada. Вам потрібна цифрова копія оригіналу WP. В тому числі для продовження SIN.
-
Допускається лише підвищення по тому самому ноку або зміна роботодавця зі збереженням ноку роботи, але будь які зміни мають бути попередньо погоджені з іміграційною службою. Повідомити треба і провінційного і федерального офіцера
-
А тоді що вказувати в річної декларації? Якщо не буде збігатися інформація?
-
я вам уже все сказала t.me/prcuaet/19036/431841
-
Один нарешті тут був відгук позитивний, дочекалася дівчина один паспорт диппоштою а інший укрпоштою то прийшли одночасно, вважає що якби не страйк Канада пост то прийшов би швидше набагато, ну і дешевше звісно. Я би почекала ще на відгуки.
-
Буду вдячна,якщо напишете після відвідування консульства в які дні і часи треба приїжджати. Ми дзвонили в посольство в Оттаву і нам сказала вт,чт з 13 до 14
-
Согласна на 100%!
-
вас я необразованной не называла.
-
А что-то я пропустила: это вы (сложно писать с большой буквы) меня необразованной назвали?! 😂 для начала запомните правило: названия стран с большой буквы пишутся, а затем перечитайте правила пунктуации 😂. Ужас!
12 Jan 2024, 17:45
378019/467012
4 minutes ago