PR CUAET
-
Підскажіть будь ласка Отримала листа з новим номером, датою дії WP. Чи можу я податися на ПР вже посилаючись на цього листа чи тільки чекати на оригінал WP?
-
t.me/prcuaet/19036/414414
-
Ну як я напишу що є хлопець то чи після цього потрібні докази що ми разом більш ніж 12 місяців?
-
Ну і добре )
-
Доброго вечора. Чи був у когось позитивний досвід доставки паспортів Укрпоштою?
-
если верно пройти опросник, то ничего крепить не надо я вам уже об это сказала, а вы ходите по кругу. вы начните подавать заявку и все увидите t.me/prcuaet/19036/431841
-
Я не бачу масових позитивних відгуків, тільки якісь проблеми.... Якщо DHL працює, то про нього всі пишуть.
-
Вітаю Підкажіть будь ласка Ви здавали паспорт не особисто і його прийняли для анналювання? Здавали саме у відділенні міграційній служби, вірно? Тому що ДП Документ відповіли мені що це неможливо Дякую
-
Сказали, что война закончится через 100 дней (представитель Трампа) wp поданные до 31 марта будут и дальше рассматривать, даже если война закончится?
-
В листі є приписка: This letter is not valid for travel and is not a permit allowing you to remain in Canada. Вам потрібна цифрова копія оригіналу WP. В тому числі для продовження SIN.
-
Допускається лише підвищення по тому самому ноку або зміна роботодавця зі збереженням ноку роботи, але будь які зміни мають бути попередньо погоджені з іміграційною службою. Повідомити треба і провінційного і федерального офіцера
-
А тоді що вказувати в річної декларації? Якщо не буде збігатися інформація?
-
я вам уже все сказала t.me/prcuaet/19036/431841
-
Один нарешті тут був відгук позитивний, дочекалася дівчина один паспорт диппоштою а інший укрпоштою то прийшли одночасно, вважає що якби не страйк Канада пост то прийшов би швидше набагато, ну і дешевше звісно. Я би почекала ще на відгуки.
-
Буду вдячна,якщо напишете після відвідування консульства в які дні і часи треба приїжджати. Ми дзвонили в посольство в Оттаву і нам сказала вт,чт з 13 до 14
-
Согласна на 100%!
-
вас я необразованной не называла.
-
А что-то я пропустила: это вы (сложно писать с большой буквы) меня необразованной назвали?! 😂 для начала запомните правило: названия стран с большой буквы пишутся, а затем перечитайте правила пунктуации 😂. Ужас!
-
Та от і я пошукавши по чатах відгуки про роботу Укрпошти, так нічого толком і не знайшов. Тому вирішив запитати. Можливо хтось скористався послугами але не писав про свій досвід.
-
Ви прикріпляли інформаційний лист про проходження мед.екзамену? Коли я проходила в 2022 мені не надали цей лист, тепер не розумію що робити, в клініці він вже не зберігається, штрих-код є
12 Jan 2024, 17:45
378021/437877
4 minutes ago