PR CUAET
-
На сайті ірсс є список клінік в різних містах. Я ціни не підкажу. Проходила в 22 році. Тоді коштувало 150 дол
-
Якщо лікар сказав підгрузити, то я вже думаю чи у людини міграційний лікар був, оскільки деякі люди думали, що можна медогляд пройти в сімейного лікаря або в любій клініці
-
Где лучше его делать и ск это стоит сейчас?
-
Анулювати ваші документи можуть, оскільки ви порушили міграційне законодавство
-
Доброго дня. Підкажіть, будь-ласка, чи є тест, щоб підкреслював граматичні помилки. Найбільша проблема з правописом(( І чи неправильно розставлені аксани не зараховує всю відповідь, чи просто трохи нижчий бал. Дякую. Маю усний В1. З письмом гірше значно
-
Це дійсно цікаво як можна взнати що людина не в Канаді?
-
Вітаю, може хтось може розʼяснити ситуацію, чому через дію не вдається зареєструвати слот на подачу документів до консульства України в Едмонтоні? Можливо, що реєстрація дії була зроблена через моно банк на канадський номер телефону? Чи я помиляюсь? В консульстві отримала відповідь, що за допомогою дії можна отримати дозвіл на реєстрацію. Чекаю вашої поради
-
Ну ось і цікаво чи вони спец всіх по базі пробивають . А ,по- 2 ,з Калгарі вилітаєш і навіть міграц контроль не проходиш 😁
-
Как офицер узнал что человека нет в Канаде физически?
-
Я не пойму если WP действителен до мая 2026 года желательно подать заявку на продление сейчас или когда ее срок истекает в 2026 году?
-
User Карина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Kira has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Я не знаю что это 😭😅
-
Якщо у вас є PR Canada, віза не потрібна
-
User Светлана has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Алексей Смирнов has been kicked from the chat because this user is in spam list